PÖNÖ: Elfogadták a költségvetést, megtárgyalták a programokat


2013-09-11 20:53:52  | cikk: mo  | 


PÖNÖ: Elfogadták a költségvetést, megtárgyalták a programokat főképe
Ülésezett a Pápai Örmény Nemzetiségi Önkormányzat (PÖNÖ) ma délután. A Keller Ludmilla vezette ülésen a képviselők módosították a 2013. évi költségvetésről szóló határozatot. A PÖNÖ ebben az évben 364.035 forint feladatalapú támogatásban részesült. Az elnök tájékoztatott, a nemzetiségi önkormányzat így 2013-ban 1.265.438 forintból gazdálkodhat. A képviselők döntöttek a személyi juttatásokra, a kiállításokra és egyéb rendezvényekre, valamint működési kiadásokra szánt összegek mértékéről, majd négy igen szavazattal elfogadták a költségvetés módosítását.

A nemzetiségi testület megtárgyalta az Örmény Köztársaság kikiáltásának alkalmából szervezett ünnepség programját. A képviselők arról határoztak, hogy az emlékműsort szeptember 21-én, az Edvy Malom fogadóban tartják délután négy órakor. A rendezvényen Rádi Róbert, a Polgármesteri kabinet vezetője mond ünnepi beszédet, majd kabaréműsor szórakoztatja a megjelenteket. A programon az érdeklődők rendszerint ízelítőt is kapnak az örmény gasztronómia világából, így lesz ez ebben az évben is – döntöttek a képviselők. Az ünnepség a Főnix együttes fellépésével, zenés-táncos mulatsággal zárul.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-18 12:16:46

Közös séta az új járdán


ajánlott cikk főképe

2019-10-05 23:01:50

Idősek napja a nyugdíjas egyesület szervezésében


ajánlott cikk főképe

2019-09-08 14:01:20

Felhős ég és felhőtlen szórakozás - Borszombaton is fergeteges hangulat


ajánlott cikk főképe

2019-12-19 22:54:04

Megalakult a részönkormányzat a hegyekben is


PÁPA időjárás