Gyermekeivel lopatta a cigarettát


2013-09-12 13:12:28  | cikk:  | 


Kiskorú veszélyeztetése miatt folytattak sikeres eljárást Pápán.
A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 36 éves B. Tamás helyi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2013. április 15-én a kora esti órákban B. Tamás három kiskorú gyermekével együtt egy pápai üzletben vásárolt. Miközben édesapjuk távozott, a kislányok - az előre megbeszéltek szerint – több karton cigarettát vettek magukhoz, amivel fizetés nélkül próbáltak kisétálni a boltból. A biztonsági őr segítségével a gyerekeket és apjukat is sikerült feltartóztatni, anyagi kár nem keletkezett.
A pápai nyomozók az eljárást vádemelési javaslattal zárták le. 

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-22 08:05:57

Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök elfogták


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 17 éves bakonykoppányi lánnyal szemben folytatott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy pápai oktatási intézményből 2020. február 7-én délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy az egyik...

2020-03-17 15:47:37

Lezárt akta: Osztálytársától lopott a lány, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 10:35:55

Ittasan hajtott fának a nő, a rendőrök eljárást indítottak ellene


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 12:59:42

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki sorompónak ütközött egy autóval