Tolvajokat fogtak a hétvégén Pápán


2013-09-12 13:13:12  | cikk:  | 


Két bűncselekmény elkövetője is rövid időn belül rendőrkézre került Pápa városában.
A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya két rendbeli lopás és ittas járművezetés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 42 éves G. Attila pápai lakos ellen. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi 2013. szeptember 5-én éjjel egy pápai utcán várakozó személygépkocsi első kerekeit lopta el, majd másnap éjszaka egy másik autó jobb oldali kerekeit is eltulajdonította. Ekkor maga a sértett értesítette a rendőröket, akik a tolvajt a közeli utcában fogták el.  A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését elismerte. A pápai nyomozók a lopott kerekeket házkutatás alkalmával megtalálták, így anyagi kár nem keletkezett.
Egy Pápán parkoló robogó kormányát feszegette, majd a járművet magával is vitte az a 43 éves vidi férfi, akit szeptember 7-én délután fogtak el az állampolgári bejelentés alapján helyszínre érkező rendőrök. Sz. István ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a segédmotor-kerékpár sértetlenül került vissza tulajdonosához.       


Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-15 13:08:21

Ittasan vezetett és balesetet okozott a férfi, a rendőrök előállították


ajánlott cikk főképe

2020-01-09 13:50:30

Lezárt akta: Sorompónak ütközött


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 14:39:04

Évértékelő állománygyűlés Pápán


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 41 éves nemesgörzsönyi lakossal szemben folytatott.

A járőrök 2020. május 8-án este Nemesgörzsöny egyik utcájában állítottak meg egy segédmotor-kerékpárt, és ellenőrizték annak vezetőjét. A 41 éves helyi...

2020-05-19 14:12:51

Ittasan vezetett a férfi a rendőrök elfogták