Népzene, svéd dallamok - Esős Borcsütörtök


2013-09-13 07:04:50  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Népzene, svéd dallamok - Esős Borcsütörtök főképe
Az égiek sajnos nem voltak kegyesek a szervezőkhöz a Pápai Cicege-és Bornapok második napján, borcsütörtökön. Az est nyitásaként a Sindő Népzenekar húzta a talpalávalót. Az Allegro Művészeti Alapiskola tanulói, valamint két vendégművész és a vezetőjük játszottak. Elsősorban magyar népzenét hoztak a bornapokra a nagy Magyarország területéről. Kovács Gyöngyi, a csoport vezetője elmondta, a magyar emberek mindig énekeltek, mulattak, ezért itt van a helye a zenekaruknak a bornapok programjában  Ezt követően a svéd Cecilia Lundberg kápráztatta el gyönyörű hangjával a pápaiakat, közkedvelt slágereket énekelve.
Pintér József pápai lakos családjával látogatott ki a bornapokra. A mosolygós apuka elmondása szerint nagyon jó helyszín a megújuló Fő tér a bornapok programjához. Remélik, holnapra jobb idő lesz, hiszen szeretnének a Hooligans koncerten részt venni, egy-két finom cicegét megkóstolni, valamint egy pohár bort meginni.
Az esős, hűvös és szeles időjárás miatt Borsits Barbara, a Pint of Blues és a Sounders Group zenekar koncertje elmaradt.
Borpénteken 16 órától várnak minden érdeklődőt a térre, amikor is a Vadvirág Néptáncegyüttes, Németh Dénes és zenekara, Berecz István és zenekara, a Fitos Dezső Társulat, Berecz András és a Hooligans lép majd színpadra.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-11 21:12:07

Márton-napi forgatag a Tarczyban


ajánlott cikk főképe

2019-11-30 22:36:02

Boldog születésnapot, Petőfi!


ajánlott cikk főképe

2019-12-18 07:30:47

Karácsonyi ajándék az ingatlan-és hitelközvetítő iroda pápai munkatársaitól


ajánlott cikk főképe

2019-08-27 21:23:47

Szombaton ismét Nyárbúcsúztató Játszótéri Nap


PÁPA időjárás