Színes programok a könyvtár új épületében


2013-09-15 07:08:33  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Színes programok a könyvtár új épületében főképe
Pénteken délután ünnepélyes keretek között adták át a Jókai Mór Városi Könyvtár új épületét a Balla Róbert tér 14. szám alatt, az egykoron iskolaként funkcionáló intézményben. A tegnap délelőtti esős, barátságtalan idő ellenére is nagyon sokan ellátogattak az új helyszínre. A gyerekek kézműves foglalkozásokon készíthettek képeket, papírfigurákat, könyvjelzőket, amelyeket természetesen haza is vihettek. A kisebbek az aszfaltos pályán kipróbálhatták a pedálos Moszkvicsokat, de a bátrabbak pónilovagolhattak is. Balázs Fanni hírportálunk kérdésére elmondta, nagyon jól érzi magát a könyvtárban. A mosolygós kislány képeket és papírdíszeket is készített, de a pónilovaglást is kipróbálta, ami nagyon tetszett neki.
Butiné Kemenczki Anita családjával érkezett a könyvtár új épületébe. A fiatal hölgynek nagyon tetszik az intézmény, legjobban az olvasóterem nyerte el a tetszését.
A jó hangulatú délután során az olvasóteremben fellépett a Nyárádi Dalárda és Marcaltői Napraforgó Nyugdíjas Klub is. Fergeteges hangulatot varázsolt a Wake up adásztelveli zumbaformáció, majd a program a Munkácsy Zenestúdió Slágerkavalkád című műsorával zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-08 08:10:00

Jazz muzsika a meglepetés koncerten


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 16:17:46

Harmincan karanténban, száz kisgyermek óvodában - járványügyi helyzet legfrissebb pápai adatait ismertette a polgármester


ajánlott cikk főképe

2020-06-29 14:46:23

Imázsfilmek Pápáról


ajánlott cikk főképe

2020-07-28 17:24:38

Folyamatos az óvodák működése a nyári szünidőben Pápán