Sakk: Kattani Kupa


2013-09-16 17:20:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: Kattani Kupa főképe
A Pápai Sportegyesület sakk szakosztálya nyolcadik alkalommal rendezte meg a Kattani étteremmel közösen a már hagyományosnak mondható sakkversenyét. Szép számmal érkeztek a résztvevők Pápáról, de jöttek Devecserből, Ajkáról, Zircről, Eplényből, Pápateszérről és Nemesgörzsönyből is. A 30 résztvevő egy csoportban versenyzett, hétfordulós svájci rendszerben tették próbára a tudásukat rapid szabályok szerint, 15-15 perc gondolkodási idővel. A verseny bírója Kissné Simon Bernadett I. osztályú versenybíró volt, aki azonban játékosként is indult. Kiss Csaba szakosztályvezetőtől megtudtuk, az erőviszonyokat nagyrészt előre lehetett tudni és a végeredmény is hűen tükrözte ezt. A dobogóra csak fiatalok kerültek fel, végül a versenyt Domonkos Dániel nyerte Eplényből hat ponttal, a legjobb pápai a 7. helyen végzett dr. Sabján Dénes személyében. A legfiatalabb résztvevő a 13 éves pápai Margl Roland volt, aki 14. helyet szerezte meg, megelőzve sok felnőttet is. A tervek szerint jövő tavasszal rendezik a következő ilyen jellegű megmérettetést. A Pápai SE szezonnyitó versenyének időpontja október 12-e szombat 9 óra, a helyszín a Pedagógus Művelődési Otthon lesz.

A végső sorrend:

1. Domonkos Dániel

2. Egresi Máté

3. ifj. Kurics László

4. Lejer Sándor

5. Hans Bol

6. Holczbauer Flórián

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:46:22

A Perutzba vágyik a PELC fiatalja


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 11:21:08

Strandkézilabda csapatot építenek


ajánlott cikk főképe

2020-03-13 11:13:27

Három alapembere nélkül utazik Sárvárra a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai