Teke: Két forduló után még nyeretlen a Vasas


2013-09-16 18:25:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Teke: Két forduló után még nyeretlen a Vasas főképe
Az NB I-es tekebajnokságban idén 12 csapat vesz részt. A mezőnyben természetesen az Elekthermax Vasas alakulata is harcba száll a legelőkelőbb helyekért. A pápaiaknál a korábbi játékos-edző Horváth József munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tudta vállalni a további játékot, így az edzői teendőket Szabados József vette át, és egy új játékost is leigazoltak Pálháza együtteséből Molnár János érkezett. A pápaiak az első fordulóban a kaposvári I.Magyar Cukor Manufaktúra SE-hez látogattak, sajnos nem sikerült jól a bajnoki nyitány, hiszen 6-2-es vereséget szenvedtek. A második körben a Mosonmagyaróvári TE ellen gurítottak Fodor Szilárdék, végül 4-4-es döntetlen született, hiszen a csapatpontokban és az ütött összfákban sem tudott egyik alakulat sem a másik fölé kerekedni, folytatás Szentgotthárdon.

Pápai eredmények:
Szabó Károly (Lendvai András) 506 fa
Szabados József 463
Szakács Ferenc 483
Molnár János 483
Kiss Sándor 519
Fodor Szilárd 548

Az ifjúsági bajnokságban a Szűcs Balázs – Lendvai Bence páros 4-0-ra nyert, így veretlenül vezeti a tabellát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-09 20:00:55

A Klausz-Csányi kettős nyerte a Mikulás Ralley-t


ajánlott cikk főképe

2019-10-27 17:36:50

Balul sikerült hazai bemutatkozás


ajánlott cikk főképe

2020-01-09 21:34:06

Megkezdte a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-10-29 20:44:50

Három arany az úszóknál


PÁPA időjárás