Tippverseny: Nyerjen Lombard relikviákat!


2013-09-17 13:19:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tippverseny: Nyerjen Lombard relikviákat! főképe
Folytatódik hírportálunk és a Lombard Pápa közös játéka. Korábban Tóth Bence és Goran Maric meze talált gazdára, ezúttal a pénteki Pécs elleni bajnoki találkozó végeredményének helyes tippelői között sorsolunk ki egy Lombard csomagot, melyben a klub lógójával ellátott táska, toll, öngyújtó és hűtőmágnes található. Önöknek nincs más dolguk, mint eltalálni a Pécsi MFC – Lombard Pápa találkozó végeredményét! Tippjeiket névvel és telefonszámmal ellátva a mérkőzés megkezdéséig (szeptember 20. 19:00) küldhetik el a szerkesztoseg@papa-ma.hu e-mail címre. Amennyiben több helyes megfejtés érkezik, úgy a leggyorsabb tippelőhöz kerül az ajándékcsomag. Minden résztvevőtől egy tippet tudunk elfogadni, a határidőt követően leadott tippeket nem vesszük figyelembe. A szerencsés nyertest telefonon értesítjük.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-15 18:09:07

Elmaradnak a kézilabda-mérkőzések is


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:07:45

Felfüggesztették az NB-s meccseket


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 17:19:11

Húsz csapatos lesz az NB III nyugati csoportja


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 10:08:45

Gyászol a magyar sportélet