Országos serdülő kézilabda forduló


2013-09-18 19:08:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Országos serdülő kézilabda forduló főképe
Az országos serdülő kézilabda bajnokság második fordulójában a Bakonyerdő Pápa fiataljai az MKB Veszprém II. alakulatát látták vendégül. Kapcsándi Zsolt tanítványainak nem sikerült jól a pontvadászatra való felkészülése, keveset tudtak együtt készülni, ennek ellenére nem csüggednek a kézisek, mint mondták, idővel minden bizonnyal erőnlétben és játékban is utol fogják érni magukat. Mindezt Bors Martin és Stall Levente nélkül tehetik meg, hiszen mindkét játékos kiöregedett a korosztályból. A kezdés mindenesetre biztató, hiszen a pápaiak az egyik legfőbb rivális Ajka otthonában meggyőző teljesítményt nyújtottak, 13 góllal bizonyultak jobbnak ellenfelüknél. Hazai közönség előtt a megyeszékhelyiek ellen mutatkoztak be, annak ellenére, hogy a vendégek 10 emberrel érkeztek Pápára nem lehetett lebecsülni őket, hiszen egy-két évvel idősebbek voltak a pápaiaknál. Nehezen is kezdődött a találkozó, a mieink sokáig nem tudták elkapni a mérkőzés fonalát, 7-21-et mutatott félidőben az eredményjelző. A második játékrészre összeszedték magukat a fiatalok, így nem vallottak szégyent idősebb és fizikálisan erősebb ellenfelükkel szemben.

Bakonyerdő Pápa – MKB Veszprém II. 18-39 (7-21)

Kapcsándi Zsolt: Gyengén kezdtünk, a végére valamelyest feljavultunk, de talán túlságosan is tiszteltük az ellenfelünket. Török Bálint védekezésben nagyon hiányzott és az is látszik, hogy az irányító poszt egyelőre megoldatlan. Biztos vagyok benne, hogy idővel jobbak leszünk, és ez a csapat hosszú időre biztosítani fogja a pápai kézilabda utánpótlást.

Az együttes jövő héten Várpalotára látogat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-14 20:23:44

Teltházzal működik az úszótábor


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 16:50:47

Visszavonult a korábbi pápai közönségkedvenc


ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor