Pénteken nyitja kapuit a III. Pápai Nagy Sportágválasztó


2013-09-19 11:25:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pénteken nyitja kapuit a III. Pápai Nagy Sportágválasztó főképe
Szeptember 20-21-én városunkban az önkormányzat támogatásával immár harmadik alkalommal rendezi meg a Jókai Mór Művelődési Szabadidő Központ a Perutz Stadion mellett és a Városi Sportcsarnokban a Pápai Nagy Sportágválasztót. A kétnapos eseményen több mint 30 sportágat lehet díjmentesen kipróbálni, edzők, szakemberek instruálása mellett, információt is kapva, hogy melyiket milyen feltételekkel és hol lehet gyakorolni. A sportági palettán az egyéni és csapatsportágak, a labdajátékok és a küzdősportok, szabadidős és versenysportágak egyaránt megjelennek, a rendezvényen először képviselteti magát a siklóernyő sportág, a néptánc, a versenytánc, emellett csak szombaton pecsétgyűjtő lap vehető át az információs sátorban és az egyesületeknél. Egy-egy helyszínen mozgásos-sportos feladat teljesítését követően pecsétet adnak, kilenc pecsét összegyűjtését követően a leadott lapért cserébe ajándék választható az információs sátorban. Pénteken 10 órakor dr. Áldozó Tamás polgármester nyitja meg a rendezvényt, melyen 14 óráig elsősorban az oktatási intézményeket várják az egyesületek, a pénteki délután és a teljes szombati nap a nagyközönségé. Lesz nyílt aerobic óra, TRX edzés, lovasíjász bemutató, mászófal, rekesztorony, trambulin és ismerkedhetnek a trükkös bringákkal. Pénteken 15 órától beszélgetést hallhatnak Kálmán László többszörös válogatott kosárlabdázóval.

A részletes program elérhető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?


ajánlott cikk főképe

2020-07-18 16:19:55

A PELC III. nyerte a Takácsi Kupát


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon