Az elhunyt elnök emlékére rendez tornát a pápai kosárlabda klub


2013-09-21 12:56:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az elhunyt elnök emlékére rendez tornát a pápai kosárlabda klub főképe
A Motax Concordia Pápa KC szeptember 29-én vasárnap 11:30-tól háromcsapatos kosárlabda tornát rendez a Városi Sportcsarnokban 2010-ben elhunyt elnöke, Balogh József emlékére. A negyedik alkalommal megrendezendő tornára a házigazdák mellett a Szombathelyi és a Veszprémi Egyetem kapott meghívást. Balogh József Sopronban kezdett kosarazni, majd a pápai klub megalakulását követően játékosként segítette a pápaiakat. Sérülése után felhagyott az aktív játékkal, de ekkor sem szakadt el hőn szeretett egyesületétől, előbb elnökségi tag, majd 2007-től az elnöki tisztséget töltötte be. A mindig mosolygós, rendkívül közvetlen sportvezető életének 61. évében 2010. augusztusában tragikus hirtelenséggel hunyt el.

A program:

11:30 Szombathelyi Egyetem – Motax Concordia Pápa KC

14:30 Veszprémi Egyetem - Szombathelyi Egyetem

17:30 Motax Concordia Pápa KC - Veszprémi Egyetem

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-15 10:23:01

Győrben folytatja a PELC nevelés


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 17:19:11

Húsz csapatos lesz az NB III nyugati csoportja


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:07:45

Felfüggesztették az NB-s meccseket


ajánlott cikk főképe

2020-04-06 20:29:20

Elismerték a munkájukat