Hazai pályán remekeltek utánpótlás csapataink


2013-09-21 16:14:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hazai pályán remekeltek utánpótlás csapataink főképe
Az utánpótlás bajnokság hatodik fordulójában az U-15-ös csapat lépett pályára először. Forsthoffer Tibor tanítványai a sereghajtó Mosonmagyaróvár ellen hamar dűlőre vitték a dolgot, az első félidőben négy gólig jutó és a góllövőlistát vezető Györkös Bence vezérletével már hét góllal vezettek, a második játékrészben pedig további hármat szerezve 10-0-ra ütötték ki ellenfelüket.

PELC U-15 - Mosonmagyaróvár 10-0 (7-0) Gsz.: Tibold, Györkös 4, Nagy 2, Hujter, Benecz, Balogh

Az U-15-ös bajnokival párhuzamosan Jevgenyij Baranov együttese is pályára lépett, a mosonmagyaróváriak végül a hajrában két perc alatt szerzett két góllal tudtak pontot menteni.

PELC U-14 – Mosonmagyaróvár 3-3 (1-0) Gsz.: Fribék, Őri, Szabó

Marton Miklós tanítványai már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát, három góllal vezettek a szünetben, a 4-0-s hazai végeredményt Böröczky Bálint állította be. A sikerrel a pápaiak három ponttal vezetik a tabellát, igaz a második helyen álló Zalaegerszeg két meccsel kevesebbet játszott.

PELC U-21 – Balatonfüred 4-0 (3-0) Gsz.: Baldauf, Palkovics, Budavári, Böröczky

Radó Péter csapata valósággal átgázolt a Balaton partiakon, hat gól volt az előnyük a szünetben, a második játékrészben pedig további nyolc gól landolt az ellenfél kapujában.

PELC U-17 - Balatonfüred 14-0 (6-0) Gsz: Kőhalmi 2, Müller 4, Sántha 3, Mórocz 3, Schilde 2

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:52:33

Vége a kosárlabda-szezonnak


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 11:32:03

Jótékonysági futóversenyt rendeznek


ajánlott cikk főképe

2020-03-08 18:36:14

A hosszabbításban veszített a nyolc emberrel nagyot küzdő Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 11:15:33

Ha nyár, akkor focitábor