Remek hangulat az Amerikai Légierő koncertjén


2013-09-22 17:27:15  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Remek hangulat az Amerikai Légierő koncertjén főképe
A nagy népszerűségnek örvendő Touch ’n Go zenekar koncertezett tegnap este Pápán, a megújuló Fő téren. A kora őszi, kissé hűvös, szeptemberi időben az együttes vérpezsdítő dalai minden korosztály számára kiváló kikapcsolódást kínáltak szombat estére. A tinédzsertől a nyugdíjasig mindenki hallhatott ismerős dallamokat. A Touch & Go az Amerikai Légierő egyik híres zenekara, amely Európában koncertezik. A zenekar nagyon népszerű, mivel Amerikában ismert pop, rock, R’n’B dalokat dolgoz fel. A tagok hivatásos zenészek, a légierő tagjai, akik tehetségesek, lelkesek, ezért minden egyes előadást egyedivé varázsolnak.
- Tegnap érkeztünk Pápára, ahol nagyon jól érezzük magunkat, sajnáljuk, hogy már haza is kell utaznunk. Péntek este a bázisreptéren koncerteztünk, tegnap pedig a gyönyörű kis barokk város csodálatos Fő terén. Örülünk, hogy itt járhattunk. Láttuk a Nagytemplomot és a Zsinagógát, ami lenyűgöző volt. A zenekar jelenleg hat tagból áll, Colorádóból érkeztünk - mondta Andrew Benton, a zenekar egyik tagja.
A zenekar 1976-ban alakult, emberek millióit kápráztatták el már Európában. Játszottak fesztiválokon, színházakban és katonai bázisokon is. Az együttes sokfelé turnézik szerte a világon, az amerikai „feelinget” hozzák el a szolgálatot teljesítőknek és civileknek egyaránt. Egyedi hangulatot teremtenek azzal, hogy bemutatják az amerikai zene múltját és jelenét is, mindezt az Amerikai Légierőn keresztül.
A fergeteges hangulatú koncerten fiatalok és idősebbek egyaránt együtt énekeltek és táncoltak a jól ismert dallamokra.
A majdnem két órás műsort a közönség vastapssal jutalmazta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-06 08:51:27

Vigyázzunk rájuk!


ajánlott cikk főképe

2020-06-06 07:11:54

Egérrágta mesék a Pegazus Színháztól


ajánlott cikk főképe

2020-05-23 18:24:01

Egy hét múlva strandolhatunk!


ajánlott cikk főképe

2020-08-03 12:38:16

Kárt okoznak a túlnőtt növények