Fémárugyártó-üzem telephelyéről loptak hulladékvasat


2013-09-23 07:50:13  | cikk:  | 


A munkáltatója tehergépkocsijával érkezett a helyszínre az a férfi, aki az üzem munkatársával együttműködve tulajdonított el egy mázsa vasanyagot.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a veszprémi 31 éves F. György a munkáltatója tulajdonát képező tehergépkocsival érkezett 2013. szeptember 17-én a csóti cég telephelyére, ahol az ott dolgozó N. Gábor 26 éves bébi lakossal együtt a járműre felpakoltak két tároló kalodát és 1000 kilogramm zárt szelvény hulladék vasat. F. György a rakománnyal a teherbejárati kapu nyitott sorompóján megállás nélkül hajtott ki, így az ismeretlen sofőr távozását a biztonsági őr nem tudta megakadályozni.

Az ügyvezető igazgató feljelentése alapján a helyi körzeti megbízottak, Fűzfa László r. törzszászlós, Rák Szilárd r. zászlós, továbbá járőrtársuk Radics Roland r. őrmester forrónyomon kezdték meg az elkövetők felderítését. A biztonsági kamera felvételeinek megtekintését követően és az elvégzett adatgyűjtés eredményeként látókörükbe került két személy, akiket néhány óra elteltével a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

F. György – vallomása szerint – a vasanyagot azzal a céllal vitte el, hogy azt a későbbiekben értékesítse. Szándékuk szerint a társtettesek a kapott pénzt felezték volna, ám az eladást a körzeti megbízottak gyors intézkedése meghiúsította. A lopott vasat Devecserben foglalták le a rendőrök, majd visszaadták a cég képviselőjének.

A két férfi ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-31 17:32:26

Fokozott rendőri jelenlét az ünnep alatt is


A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei várják az érdeklődőket a rendezvényen.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által 2015-ben meghirdetett Házhoz megyünk!  rendőrségi prevenciós vagyonvédelmi programra a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. szeptember 24-én Csóton várják az érdeklődőket.

2019-09-18 14:16:46

Csóton folytatódik a Házhoz megyünk! program


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai előállították a 26 éves cserszegtomaji sofőrt, majd őrizetbe vették.

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottai 2020. január 11-ére virradó éjszaka Nagydém belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 26 éves cserszegtomaji...

2020-01-13 18:22:23

Az eltiltás hatálya alatt ült volán mögé


A rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra azt a 19 éves helyi fiút, aki bódultan és jogosítvány nélkül vezetett Pápán.

Az eljárás adatai szerint 2019. szeptember 20-án az esti órákban a Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai a város egyik utcájában állítottak...

2019-09-20 13:41:10

Csokipapírba rejtette a kábítószert az autóban


PÁPA időjárás