Fémárugyártó-üzem telephelyéről loptak hulladékvasat


2013-09-23 07:50:13  | cikk:  | 


A munkáltatója tehergépkocsijával érkezett a helyszínre az a férfi, aki az üzem munkatársával együttműködve tulajdonított el egy mázsa vasanyagot.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a veszprémi 31 éves F. György a munkáltatója tulajdonát képező tehergépkocsival érkezett 2013. szeptember 17-én a csóti cég telephelyére, ahol az ott dolgozó N. Gábor 26 éves bébi lakossal együtt a járműre felpakoltak két tároló kalodát és 1000 kilogramm zárt szelvény hulladék vasat. F. György a rakománnyal a teherbejárati kapu nyitott sorompóján megállás nélkül hajtott ki, így az ismeretlen sofőr távozását a biztonsági őr nem tudta megakadályozni.

Az ügyvezető igazgató feljelentése alapján a helyi körzeti megbízottak, Fűzfa László r. törzszászlós, Rák Szilárd r. zászlós, továbbá járőrtársuk Radics Roland r. őrmester forrónyomon kezdték meg az elkövetők felderítését. A biztonsági kamera felvételeinek megtekintését követően és az elvégzett adatgyűjtés eredményeként látókörükbe került két személy, akiket néhány óra elteltével a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

F. György – vallomása szerint – a vasanyagot azzal a céllal vitte el, hogy azt a későbbiekben értékesítse. Szándékuk szerint a társtettesek a kapott pénzt felezték volna, ám az eladást a körzeti megbízottak gyors intézkedése meghiúsította. A lopott vasat Devecserben foglalták le a rendőrök, majd visszaadták a cég képviselőjének.

A két férfi ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-15 12:19:30

Zebra terv a gyalogosok védelméért


Íme, a rendőrség tanácsai, hogy ne váljon a csalók áldozatává.

Világszerte tapasztalható, hogy az új koronavírus által terjesztett járvány miatt a sebészeti maszkok és más orvosi segédeszközök iránt megnövekedett a kereslet, és egyre nehezebb ezek beszerzése. Ezzel párhuzamosan megjelentek...

2020-03-18 11:45:53

Vigyázat: csalók húznak hasznot az új koronavírus-helyzetből


Egy csopaki, egy herendi és két balatonfüredi idős asszonyt ejtettek tévedésbe az elkövetők a napokban. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a megelőzés lehetőségeire hívja fel a lakosság figyelmét.

Csopakról, Balatonfüredről és Herendről érkeztek bejelentések a rendőrségre 2020....

2020-05-15 13:22:07

Figyelem! Ismét unokázós csalók!


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A járőrök 2020. május 19-én 13 óra körül Pápa egyik utcájában igazoltattak egy lassú járművel közlekedő 58 éves helyi lakost. Az igazoltatás során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív...

2020-05-29 12:07:03

Rendőrkézen az ittas sofőr