Tippverseny: Gazdára várnak a Lombard relikviák


2013-09-23 16:04:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tippverseny: Gazdára várnak a Lombard relikviák főképe
A Pécsi MFC – Lombard Pápa bajnoki mérkőzés végeredményére nem érkezett helyes tipp, legtöbben 2-1-es vendéggyőzelmemben reménykedtek, szerencsére a csapat még ennél is jobban szerepelt, így már ötödikek a tabellán. Játékunk mindaddig folytatódik, amíg helyes megfejtés nem érkezik, így ezen a héten a Lombard Pápa – Videoton összecsapás végeredményét tippelhetik meg. A mérkőzés kezdetéig (szeptember 28. 14:00) küldhetik el tippjeiket névvel és telefonszámmal ellátva a szerkesztoseg@papa-ma.hu e-mail címre. Amennyiben több helyes megfejtés érkezik, úgy a leggyorsabb tippelőhöz kerül az ajándékcsomag. Minden résztvevőtől egy tippet tudunk elfogadni, a határidőt követően leadott tippeket nem vesszük figyelembe. A szerencsés nyertest telefonon értesítjük.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-06 09:05:12

Székesfehérváron is folytatná jó sorozatát a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-12-04 17:53:46

Ovikéziseket látogatott meg a Mikulás


ajánlott cikk főképe

2019-10-09 10:44:11

Döntetlen hazai pályán


ajánlott cikk főképe

2019-11-07 19:50:28

Idegenben folytatódik a Perutz FC nehéz szériája


PÁPA időjárás