Kiválóan kezdett a Bozsik Programban az U-13-as korosztály


2013-09-24 15:20:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kiválóan kezdett a Bozsik Programban az U-13-as korosztály főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club 2001-es korosztálya hétvégén Veszprémbe utazott, ahol az OTP Bank Bozsik-program Veszprém megyei kiemelt csoportjának első fordulóját rendezték. Eredetileg öt csapatot vártak a megyeszékhelyre, Sümeg azonban nem érkezett meg, Balatonfüred játékosainak pedig gondok volt az igazolásaikkal, így a Balaton partiak két meccs után hazautaztak. Az elmúlt szezonban még a fiatalok szűkített pályán, 10+1 fős létszámban, bajnoki rendszerben küzdöttek a minél előkelőbb helyezésekért, a Magyar Labdarúgó-szövetség átszervezése miatt a 2013/2014-es szezonra ez módosult, a változások miatt keresztpályán 8+1 fős csapatlétszámmal játszanak, ami egyértelmű visszalépés a gyerekeknek – vélekedett Orovecz András, a csapata edzője.
- Négy mérkőzést játszottunk a tornán, Veszprémmel előbb 0-0-ás döntetlent játszottunk, később 2-0-ra sikerült legyőzni őket. Balatonfüredet egy góllal múltuk felül, Tapolca ellen pedig 5-0-t mutatott az eredményjelző a javunkra. Elégedett vagyok a gyerekekkel, hetente négy edzésünk van, sajnos jelen pillanatban eléggé átláthatatlan és érthetetlen az átszervezés, mindössze hat torna van egész évben, ami nagyon kevés. Igyekszünk edzőmeccseket is lekötni, hogy az eddig elvégzett munka ne menjen kárba és tovább fejlődhessenek a gyerekek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-05 19:27:24

Újra a tatamin


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 10:08:45

Gyászol a magyar sportélet


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:04:58

Kitűnő tanuló, országos bajnok az aranyjelvényes atléta


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?