Városi atlétika bajnokság


2013-09-24 16:04:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Városi atlétika bajnokság főképe
A Pápai SE atlétika szakosztálya szervezésében rendezték meg az általános iskolák felső tagozatosainak részére az idei tanév első atlétika versenyét. A bajnokságba az intézmények 2001-ben, 2002-ben, illetve 1999-ben és 2000-ben született tanulói nevezhettek 200, 600 és 1000 méteres futásban valamint súlylökésben, utóbbi számban a 2001-2002-ben született leányok 2 kilogrammos, míg a fiúk 3 kilogrammos szerrel versenyeztek, az 1999-2000-ben született leányoknál 3 kilogrammos, a fiúknál 4 kilogrammos szert kellett minél messzebbre lökni. Annak ellenére, hogy az indulók létszámát iskolánként nem korlátozták a vártnál jóval kevesebben mérettették meg magukat. Kis Károly, a PSE edzőjétől megtudtuk, ha csak egy fővel is, de minden városi iskola képviseltette magát a versenyen, a körzetből két intézmény, Mezőlak és Nemesgörzsöny versengett.
- Elkeserítően kevés induló volt a mai bajnokságon, ennek okát nem tudom megmondani, talán a testnevelőket kellene megkérdezni. Sajnos azok közül akik végül eljöttek, nagyon kevés új arcot láttam, pedig az ilyen versenyek pont azt a célt szolgálják, hogy azok is sikerélményekhez jussanak, akik amúgy nem mozognak rendszeresen, emellett kíváncsiak lennénk, hogy az újaknak milyen a hozzáállásuk, van-e tehetségük.

Pénteken az alsósok, szeptember 30-án hétfőn a középiskolások bajnokságát rendezik.

Eredmények hamarosan.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:13:48

Rutinos labdarúgóval erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-07-22 19:37:24

Idén már biztosan nem lesz kispályás foci


ajánlott cikk főképe

2020-07-25 16:02:12

Jól sikerült a főpróba