Supic kétmeccses eltiltást kapott


2013-09-24 19:44:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Supic kétmeccses eltiltást kapott főképe
A múlt heti Pécs elleni bajnoki találkozó 75. percében Vad II. István játékvezető a Pölöskei Péterrel szembeni állítólagos szabálytalanság miatt kiállította a Lombard Pápa védőjét, Zoran Supicot. A Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága mai ülésén úgy határozott, a pápai játékost a soron következő két felnőtt bajnoki mérkőzésről eltiltja. A határozat értelmében Supicnak ki kell hagyni a szombati hazai Videoton, és a Győri ETO elleni idegenbeli találkozót.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-12 18:32:46

Európa-bajnok lett a pápai íjász


ajánlott cikk főképe

2019-10-16 11:25:34

Kispályás foci: Nagygyimót már bajnok


ajánlott cikk főképe

2019-09-20 21:54:42

14 érmet szereztek a lovasok


ajánlott cikk főképe

2019-10-27 17:36:50

Balul sikerült hazai bemutatkozás


PÁPA időjárás