Rendőrök találták meg az eltévedt kislányt


2013-09-25 11:36:23  | cikk:  | 


Szem elől tévesztette kislányát, ezért a Pápai Rendőrkapitányság ügyeletesétől kért segítséget egy pápai édesapa szeptember 24-én délután.

A férfi és 5 éves kislánya a Várkertben tartózkodtak. Az apuka megengedte lányának, hogy a játszótértől kb. 100 méterre levő hídig elbiciklizzen, ám mire odaért, gyermekét már nem találta ott. Csizmadia Zoltán és Ruzsás Gergő r. őrmesterek azonnal az eltűnt biciklis keresésére indultak. Negyed óra múlva a Várkerttől távolabb, az egyik útkereszteződésben megszólítottak egy kerékpáros leányzót, akire illet az apa által megadott személyleírás. A csemete bemutatkozott és elmondta, hogy édesapját keresi, akivel a Várkertben voltak együtt.

Az apuka pár perc múlva már átölelhette elkóborolt lánykáját.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-22 08:05:57

Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök elfogták


Négy nagydémi férfi rendszeresen agancsokat gyűjtött az erdőben, egyikőjük egy vadtetem fejét is hazavitte. Ellenük lopás miatt folyik nyomozás.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást...

2020-03-12 13:27:57

Pápai Rendőrök visszaadták a trófeát a vadásztársaságnak


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 10:13:05

Vörösréztolvaj rendőrkézen


Segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást a helyi rendőrkapitányság, várják a szemtanúk jelentkezését.

A Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 19030/235/2020 bü. számon eljárást folytat egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt....

2020-04-09 12:10:48

A lakosság segítségét kérik a pápai rendőrök!