Nem lesz előzetes regisztráció a Videoton elleni bajnokira


2013-09-25 12:47:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nem lesz előzetes regisztráció a Videoton elleni bajnokira főképe
Az OTP Bank Liga soron következő fordulójában szombaton 14 órától a Lombard Pápa a bajnokság éllovasát, a Videotont látja vendégül. A Vidi elleni találkozó - csakúgy, mint az összes soron következő őszi hazai mérkőzés - nem minősül kiemelt biztonsági kockázatúnak, így ezeken a találkozókon már nem lesz regisztráció, azaz nem kell névre szóló jegyet váltani a szurkolóknak. Izgalmas összecsapásra van kilátás, hiszen a mieink legutóbb Pécsről hozták el a három pontot, így ötödikek a tabellán, míg José Gomes együttese hazai pályán nyert a Kecskemét ellen, a DVSC győri vereségének köszönhetően újra a tabella éléről várják a kezdő sípszót. A klub reméli, hogy sokan lesznek kíváncsiak a székesfehérváriakra a Perutz Stadionban, és minél többen lesznek a lelátókon, hiszen nagyon komoly erőt tud adni az egész klub számára, ha minél nagyobb számban állnak ott a szurkolók a csapat mellett - olvasható a felhívás a hivatalos honlapon.

A mérkőzést Farkas Ádám vezeti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-29 13:39:45

Idén is lesz szilveszteri örömfutás és futóverseny


ajánlott cikk főképe

2019-10-15 12:25:13

Nehéz kezdés után magabiztos győzelem


ajánlott cikk főképe

2020-01-22 17:04:17

Magabiztosan nyert az Ajka


ajánlott cikk főképe

2019-11-29 19:28:48

Igazi presztízsmeccs vár a Perutzra


PÁPA időjárás