Felkészülés: Lombard döntetlen Veszprémben


2013-09-25 22:46:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülés: Lombard döntetlen Veszprémben főképe
Bár szinte sehol sem lehetett értesülni róla – mondhatni titokban – felkészülési mérkőzést játszott a Videoton ellen készülő Lombard Pápa. A szerda délutáni edzőmérkőzésen az NB III-as Veszprém ellen lépett pályára a csapat, melyen végül 3-3-as döntetlen lett a végeredmény, a pápai gólok közül kettőt Kenesei Krisztián, egyet pedig Eszlátyi István szerzett – olvasható a hivatalos honlapon. A tesztmeccsen a gárda a Horváth - Dóczi, Nagy, Supic, Présinger - Németh M., Tajthy - Arsic, Ivancsics, Kenesei - Eszlátyi összeállításban kezdte a mérkőzést, amelyen a második félidőben pályára léptek a Lombard mezében a jövő reménységei, Bolla Gergő, Baldauf Konrád és Venczel Zoltán. A találkozón azoknak szavazott bizalmat Tóth Bálint, akik eddig a bajnokságban kevesebb játéklehetőséget kaptak, hiszen számukra is fontos, hogy a bajnoki menetelés során folyamatos tréningben legyenek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-15 18:09:07

Elmaradnak a kézilabda-mérkőzések is


ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-06-05 19:27:24

Újra a tatamin


ajánlott cikk főképe

2020-07-27 19:38:46

Nyárfelező asztalitenisz verseny