Színes programok a munkácsys diáknapon


2013-09-26 19:05:02  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Színes programok a munkácsys diáknapon főképe
A Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola diákönkormányzata minden évben megszervezi ősszel vagy tavasszal a diáknapot, melyet rendszerint a festői Malom-tónál tartanak. A kellemes, őszi időben a tanulók nagy része kerékpárral vagy gyalog közelítette meg a gyönyörű helyszínt, de a legkisebbek autóbusszal mentek ki. Néhány osztály Attyapusztára, a Teveli-tóhoz vagy éppen Pápa-Borsosgyőrre kirándult és töltött el egy szép napot a természetben osztályközösségével.
Iványi Andrea, a diákönkormányzat munkáját segítő tanár kérdésünkre elmondta, igyekeztek változatos és színes programokat összeállítani erre a napra. Sok diák akadály- vagy sorversenyen vett részt, de focizhattak, csónakázhattak, csocsózhattak vagy éppen beszélgethettek és sétálhattak is a tavat körülölelő pompás zöld környezetben. A jó hangulatú rendezvényről a főzés sem hiányozhatott, ahol a szülők sokat segítettek az ízletes lángosok, gulyáslevesek és paprikás krumplik elkészültében.
A tanulók a nap végére egybehangzóan azt mondták, nagyon jó, hogy minden évben egy napot kötetlenül tölthetnek el a természetben az osztálytársaikkal és tanáraikkal.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-20 13:29:14

70 százalékos készültségen a futópálya


ajánlott cikk főképe

2020-03-20 09:47:37

Szünetelnek a nyilvános szentmisék a katolikus templomokban


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 19:18:04

A reformátusok is segítséget ajánlanak az idősek ellátásához


ajánlott cikk főképe

2020-02-17 20:19:19

Mackók ezrei a Pegazus barlangjában