Szüreti mulatság a mezőgazdaságiban


2013-09-27 15:54:56  | cikk: mo  | 


Szüreti mulatság a mezőgazdaságiban főképe
Szüreti mulatság, bemutatkozó műsorok, vidám vetélkedő és jókedvű szüreti bál. A Pápai Mezőgadasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskolában, azaz a volt Mezőben sokéves hagyománya van a szüreti napnak, melyre ezúttal 15 osztály nevezett ötletes műsorával. Peka András, a szüreti nap egyik szervező pedagógusa kiemelte, a jó hangulatú rendezvény célja, hogy a diákok mélyrehatóan foglalkozzanak a szüreti szokásokkal, hagyományokkal. E téma köré csoportosult minden feladat: be lehetett öltözni hegybírónak és hegybírónének, plakátot kellett készíteni az alkalomra, verset költeni 10 megadott szóból, volt izgalmas kérdésekből álló feladatlap és a vetélkedőn is a szőlészettel, borászattal kapcsolatos tevékenységek kerültek előtérbe, mint például a hordógurítás és a szőlődarálás. Természetesen nemcsak ezek a feladatok adták az összepontszámot. A zsűri döntését legfőképpen a nagy gonddal összeállított osztályműsorok könnyítették meg, melyben az egyes csapatok megcsillanthatták kreativitásukat. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-15 11:52:06

Migránsokat fogtak a pápai rendőrök


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 18:37:28

Textil arcmaszkok készülnek Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 19:29:06

Változatos programkínálat az Esterházy-kastély nyári táboraiban


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 12:26:31

Gépkocsifeltörőket és unokázós csalókat fogtak el Pápán