Szüreti mulatság a mezőgazdaságiban


2013-09-27 15:54:56  | cikk: mo  | 


Szüreti mulatság a mezőgazdaságiban főképe
Szüreti mulatság, bemutatkozó műsorok, vidám vetélkedő és jókedvű szüreti bál. A Pápai Mezőgadasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskolában, azaz a volt Mezőben sokéves hagyománya van a szüreti napnak, melyre ezúttal 15 osztály nevezett ötletes műsorával. Peka András, a szüreti nap egyik szervező pedagógusa kiemelte, a jó hangulatú rendezvény célja, hogy a diákok mélyrehatóan foglalkozzanak a szüreti szokásokkal, hagyományokkal. E téma köré csoportosult minden feladat: be lehetett öltözni hegybírónak és hegybírónének, plakátot kellett készíteni az alkalomra, verset költeni 10 megadott szóból, volt izgalmas kérdésekből álló feladatlap és a vetélkedőn is a szőlészettel, borászattal kapcsolatos tevékenységek kerültek előtérbe, mint például a hordógurítás és a szőlődarálás. Természetesen nemcsak ezek a feladatok adták az összepontszámot. A zsűri döntését legfőképpen a nagy gonddal összeállított osztályműsorok könnyítették meg, melyben az egyes csapatok megcsillanthatták kreativitásukat. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-13 18:14:52

Átadták a Mosolydobozokat


ajánlott cikk főképe

2019-08-29 16:58:25

Megvan a második nyertesünk, folytatódik a játék!


ajánlott cikk főképe

2019-10-12 13:52:50

Trianon emlékművek Veszprém megyében


ajánlott cikk főképe

2020-01-07 21:30:42

Az Örvény-tó télen is kihagyhatatlan


PÁPA időjárás