U-16-os csapatunknak nem sikerült a bravúr


2013-09-27 21:19:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


U-16-os csapatunknak nem sikerült a bravúr  főképe
Az U-16-os kiemelt utánpótlás labdarúgó bajnokság hetedik fordulójában a Pápai Egyesített Labdarúgó Club otthonába a Ferencváros látogatott. Jurik Tihamér csapata az U-18-as alakulattal szinte megegyező utat járt be, a mieink még nem tudtak nyerni idén, gólt is mindössze egyet lőttek. A Fradi a középmezőnyből várta a kezdő sípszót, és ahogy azt sejteni lehetett, a vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést, melynek köszönhetően fél óra elteltével már három góllal vezettek. A mieink próbálták tartani a labdát és hosszan előreívelt labdákkal veszélyt okozni az ellenfél kapuja előtt, sajnos kevés sikerrel, nem volt sok helyzete a hazaiaknak. A bekapott gólok után sokáig jól tartották magukat a pápaiak, a 80. és a 82. percben azonban két újabb fővárosi góllal eldőlt a három pont sorsa, és kialakult az 5-0-s vendégsiker.

PELC U-16 – Ferencváros 0-5 (0-3) Gsz.: Csiszár, Sándli, Bogár, Olaj, Csala

PELC U-16: Szigeti (’46 Bors) – Hajós (’46 Tátrai), Varga, Kulcsár, Papp - Sipos, Dékány, Barth (’80 Szőllősi), Lőke - Mogyorósi, Németh (’80 Raksányi)

A csapat a következő fordulóban Mezőkövesdre látogat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:13:48

Rutinos labdarúgóval erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 20:20:59

Elkészült az NB III csoportbeosztása


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 10:23:01

Győrben folytatja a PELC nevelés