Nyolcgólos hátrányból nyert a Bakonyerdő Pápa


2013-09-28 18:10:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyolcgólos hátrányból nyert a Bakonyerdő Pápa főképe
Az NB II-es kézilabda bajnokságban a Veszprémi Egyetem ellen hazai pályán is bemutatkozott a Bakonyerdő Pápa alakulata. Kapcsándi Zsolt csapata az első fordulóban ugyan kikapott Komáromban, ám nagyon fogadkoztak a mieink, miszerint a második fordulóban itthon tartják a két pontot. Csalódnia kellett a kilátogató mintegy 100 nézőnek, ugyanis az első félidőben az előzetes várakozásokat nem igazolta a Bakonyerdő, nincs mit szépíteni, pocsékul játszottak, nem működött a védekezés, az ellenfél gyors lerohanásokból könnyű gólokat szerzett, támadásaink gyengék voltak, így kevés találat landolt Vincze kapujában, nem csoda, hogy hatgólos hátrányban vonulhattak pihenőre a mieink (12-18). A második félidőre egy teljesen más alakulat jött ki, a végül 9-9 gólig jutó Reizinger Szabolcs és Szakács Dániel vezérletével az 55. percre döntetlenre hozták vissza a meccset a pápai fiúk úgy, hogy 13 perc alatt tíz gólt dobtak, és mindössze egyet kaptak. A feltámadásban óriási szerepet játszott Pilter Levente parádés teljesítménye, a fiatal kapus korát meghazudtoló módon állta a lövéseket, nemcsak a kijátszott ziccereket, hanem a hétmétereseket is fogta, így a döntés az utolsó három percre maradt. 28-28-nál Bors Patrik és Tolner Balázs is eredményes volt, Rideg időn túli hétméterese pedig csak a szépítéshez volt elég, így a sírból visszahozva megnyerte idei első hazai bajnokiját a Bakonyerdő Pápa.

Bakonyerdő Pápa – Veszprémi Egyetem 30-29 (12-18)

Kapcsándi Zsolt: Sokkal könnyebb mérkőzésre számítottam, előzetesen biztos voltam a pontok itthon tartásában, aztán végül nagyon meg kellett szenvednünk a győzelemért. Visszagondolva azt kell mondjam, hogy a saját fegyverünket fordították ellenünk, próbáltuk gyorsítani a játékot és lerohanni őket, szerettük volna széttördelni a játékukat, na ebből semmi nem valósult meg, sőt! Ki kell emelnem Tolner Balázs és Pilter Levente játékát, utóbbi olyan formában védett, mely sok rutinosabb kapus becsületére is válhatna. Nagyon köszönjük a mindig parádés közönség biztatását, ezt a győzelmet velük együtt harcoltuk ki.

Pápai gólszerzők:
Reizinger Szabolcs 9
Szakács Dániel 9
Kapcsándi Kristóf 5
Tolner Balázs 3
Fébert Levente 2
Sarus Ferenc 1
Bors Patrik 1

A juniorok magabiztos játékot bemutatva 39-21-re nyertek, mellyel őrzik veretlenségüket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 18:09:07

Elmaradnak a kézilabda-mérkőzések is


ajánlott cikk főképe

2020-03-26 11:56:38

Közösségi futás, egyénileg


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:22:07

Hegymászás: Újabb csúcsokat hódított meg Mógor Péter