Lombard – Videoton: Kisebb lökdösődés a klubházban


2013-09-29 10:52:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard – Videoton: Kisebb lökdösődés a klubházban főképe
A labdarúgó NB I 9. fordulójában 2–1-es vendégsikert hozó Lombard–Videoton meccs után az öltözőbe vonuló Videoton-játékosokat több helyre is elküldték a hazai drukkerek – írja az nso.hu. Az öltözőfolyosóra érkező vendégek szóváltásba keveredtek az egyik hazai rendezővel, aki a vita hevében szóba hozta Sándor György édesanyját, majd beugrott a bejárat melletti irodába. A társa mellett álló Torghelle Sándor nem volt rest, ment volna utána, ám a biztonságiak és az ajtó útját állta. Végül elcsitultak az indulatok, bár még néhány édesanya szóba került.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-25 16:02:12

Jól sikerült a főpróba


ajánlott cikk főképe

2020-08-08 12:43:39

Erős ellenfelet fogad a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-29 16:20:23

Darts: Lezárult a tavaszi ligasorozat


ajánlott cikk főképe

2020-07-21 09:46:01

Két hazai meccsel zárja a felkészülést a Perutz FC