Rekordlétszám az V. pápai kata szemináriumon


2013-09-30 11:25:00  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Sándor Csaba  | 


Rekordlétszám az V. pápai kata szemináriumon főképe
Az új pápai judoközpontban immár ötödik alkalommal rendezték meg a judo szemináriumot, melyen ezúttal 50 judokának volt lehetősége megismerkedni a judo formagyakorlataival, megfigyelni, hogy az idős mesterek hogyan és milyen módszerrel oktatnak. Első alkalommal volt arra mód, hogy nemcsak a danfokozattal rendelkezők, és a közvetlenül a danvizsga előtt állók gyakorolhassanak, hanem ezúttal gyerekek és kezdő felnőttek is tatamira léphettek. A szeminárium díszvendégei Flóri Miklós VII.danos, Keserű László VII.danos, és Hegedűs Péter II.danos mesterek voltak.
- Nagy megtiszteltetés volt a pápai kluboknak, hogy a Dankollégium első emberei elismerték az eddig elvégzett munkájukat, és egy teljes napot köreikben töltöttek. A Keserű László által vezényelt közös bemelegítés után a kezdőkkel Simon Mihály V.danos mester ismertette meg a katák alapjait, míg a haladókkal Flóri és Keserű mester foglalkozott. A foglalkozáson a Nage No Kata, azaz a dobástechnikák formagyakorlata megismerése, gyakorlása volt a cél. A három órás gyakorlás után minden résztvevő új élményekkel, új információkkal gazdagodva térhetett haza – számolt be Mezei Csaba, a Bakony Judo Club edzője.
A felkészülés következő állomása a Budapesten megrendezendő danvizsga előkészítő lesz, ahol négy alkalommal lesz mód gyakorolni a decemberi danvizsgára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-08 12:43:39

Erős ellenfelet fogad a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon


ajánlott cikk főképe

2020-07-06 19:02:07

A világranglista élén áll a pápai kalapácsvető