Egy helyes tipp érkezett a Lombard játékunkra


2013-09-30 16:37:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egy helyes tipp érkezett a Lombard játékunkra főképe
Két héttel ezelőtt folytatódott Lombard nyereményjátékunk, melyen előbb a Pécs, majd a Videoton elleni találkozó végeredményét tippelhették meg olvasóink. A Pécs elleni találkozóra nem érkezett helyes tipp, a Vidi elleni meccs végeredményét (1-2) viszont egy szerencsés olvasónk, Németh Máté eltalálta, így szerkesztőségünkben (Pápa, Korvin u. 5.) ő veheti át a nyereményt, egy Lombard relikviákat (táska, hűtőmágnes, toll, öngyújtó) tartalmazó csomagot. A nyertesnek gratulálunk, nemsokára új játékkal jelentkezünk!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-07-08 11:41:01

Övvizsgával zárult a judotábor


ajánlott cikk főképe

2020-06-15 10:50:20

Horváth Csanád másodszor lett Magyarország jó tanulója-jó sportolója