Quintero két kupameccset kénytelen kihagyni


2013-11-01 00:56:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Quintero két kupameccset kénytelen kihagyni főképe
A Magyar Kupa keddi játéknapján a Lombard Pápa az NB II-es Kisvárda otthonában 4-3-as, továbbjutást érő győzelmet ért el. A hajrában azonban a hazaiak részéről Pálvölgyi és a mieink játékosa, Quintero is idő előtt mehetett zuhanyozni. Az MLSZ Fegyelmi bizottsága legutóbbi ülésén úgy határozott, mindkét játékosnak két kupameccset kell kihagyni, mondván „egy hazai szöglet után a pápai ellentámadásnál a felezővonalnál Pálvölgyi és Quintero esett egymásnak, ami után jókora tumultus támadt. A játékvezető mindkét, magáról megfeledkezett játékost kiállította.„
A Lombardnak emellet a színes lapok miatt 36.000 forintot kell befizetni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-07-18 16:19:55

A PELC III. nyerte a Takácsi Kupát


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 11:15:33

Ha nyár, akkor focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 19:49:50

Munkába állt a Perutz FC