Négy forduló után is veretlenek a PELC lányai


2013-11-02 11:26:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Négy forduló után is veretlenek a PELC lányai főképe
Az U-15-ös lány utánpótlás bajnokság közép csoportjának negyedik fordulójában a Pápai Egyesített Labdarúgó Club alakulata Veszprémet fogadta a Munkácsy Sporttelepén. Tóth Ferenc és Pődör Ákos tanítványainak eddigi teljesítményére nem lehet panasz, hiszen korábban a komáromi Fortuna SE-t, Felcsútot és Dorog alakulatát is két vállra fektették. A megyei rangadón is a három pont begyűjtésében reménykedtek a fiatalok, akik ezt nyomatékosítandó, már a második percben megszerezték a vezetést Cser Flóra Rebeka révén. A szünetig számos gólszerzési lehetőséget hagytak ki a hazaiak, így egygólos előnnyel vonulhattak pihenőre. Fordulás után egy szögletet követő kapu előtti kavarodásból Csikó Noémi egyenlített, sokáig azonban nem örülhettek a vendégek, hiszen újabb két minutummal később Pődör Patrícia szemfüles gólt szerzett, mellyel kialakult a 2-1-es hazai győzelem.

PELC U-15 – Veszprém 2-1 (1-0) Gsz.: Cser, Pődör ill. Csikó

Pődör Ákos: Elég hektikus meccs volt, az első 10 percben ügyesen játszottunk, szép támadásokat vezettünk, az előnyt is sikerült megszereznünk, utána azonban érthetetlen módon szétesett a játékunk, sok ziccert kihagytunk. Nem szép játékkal, de nyertünk, a második játékrészre felőröltük az ellenfelet, a helyzetkihasználáson van még mit javítani, gratulálok a lányoknak.

PELC U-15: Takács – Móczár ('31 Bognár), Nyilas ('31 Boros), Cser ('31 Németh), Varga – Krivácsy ('31 Telbisz), Beimli ('31 Horváth)-  Pődör, Benkő ('31 Tankó)

A pápai lányok a következő fordulóban a nagy rivális Székesfehérvárhoz látogatnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-22 12:28:40

Már zajlik a 24 órás futás


ajánlott cikk főképe

2020-07-06 19:02:07

A világranglista élén áll a pápai kalapácsvető


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 11:00:33

Bóka Viktória az iskolapadban és a tatamin is jól teljesít


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 10:23:01

Győrben folytatja a PELC nevelés