Tetten ért kerékpártolvajok


2013-11-03 19:09:15  | cikk:  | 


Jelenleg szabálysértési őrizetben van az a két pápai fiatal, akiket 2013. október 27-én éjszaka kerékpárlopáson ért tetten Németh Péter r. őrmester, a Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottja.
 
A rendelkezésre álló adatok szerint október 27-én 2 óra körül egy helyi polgárőrrel közös szolgálatot ellátó körzeti megbízott Pápa belvárosában járőrözve arra lett figyelmes, hogy a Fő téren elhelyezett kerékpártárolók egyikéből két férfi eltolt egy lezáratlan kerékpárt. A rendőrségi szolgálati gépkocsit észlelő fiatalemberek azonnal eldobták a lopott biciklit és elszaladtak a helyszínről. Az utánuk futó rendőr és polgárőr társa a Várkertben fogták el a két helyi kerékpártolvajt, a 19 éves A-H. Gergőt és a 20 éves M. Rolandot, akiket ezt követően előállítottak a Pápai Rendőrkapitányságra. Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt mindkét személyt szabálysértési őrizetbe vették.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-15 14:18:04

Pályaorientációs nap Pápán


Négy hatóság is körözte a 21 éves pápai férfit.

A járőrök 2020. január 20-án délelőtt Pápa belterületén igazoltattak egy 21 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Győri és a Pápai Rendőrkapitányság, valamint a Veszprémi és a...

2020-01-22 10:50:22

Több elfogatóparancs volt ellene érvényben


A jármű szélvédőjéről a pára, a jég és a hó teljes eltakarítása a járművezető kötelessége - erre hívja fel a figyelmet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ha indulás előtt a vezető nem gondoskodik az üvegfelületeken lévő pára, jég vagy hó eltakarításáról, akkor kisebb...

2020-01-17 14:43:30

Ne csak egy kis felületet kaparjon le!


ajánlott cikk főképe

2019-10-30 09:08:46

Közös szolgálat polgárőrrel és halőrrel


PÁPA időjárás