Újabb judosikerek Tapolcáról


2013-11-04 13:12:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb judosikerek Tapolcáról főképe
Hétvégén a Simon Judo SE Tapolcán rendezte meg hagyományos őszi meghívásos versenyét, ahol városunkat hírnevét ismét a Bakony Judo Klub judokái öregbítették. A versenyrendszer sajátossága miatta 16 pápai induló összesen 28 éremmel tért haza, hiszen volt akinek az állásharcon kívül földharcban is helyt kellett állnia. Külön érdekesség volt, hogy a felnőtt földharcversenyt mind a nőknél, mind a férfiaknál kor-, és súlyhatár nélkül rendezték meg, így fordulhatott elő, hogy a 12 éves Tóth Dorottyának és Pintér Katinkának földharcban a nála 25(!) évvel idősebb, rutinosabb ellenfelekkel kellett szembenéznie. A férfiaknál még érdekesebb küzdelmek voltak, bizonyítja ezt az is, hogy a mindössze 75 kilogrammos Piriti Tamásnak egy nála 57(!) kilogrammal nehezebb ellenfél jutott, a veterán Gajdosi Győző pedig ma is aktív országos bajnokságokon induló veresegyházi judossal küzdött. A pápai judosok azonban nem vallottak szégyent, mind a gyerekek, mind a felnőttek hatalmasakat küzdöttek, és rengeteg sikerélménnyel gazdagodva végeztek.

Eredmények:

Mezei Dorina (1 arany, 1 ezüst)
Pintér Katinka (1 arany)
Mezei Virág (2 ezüst)
Tóth Dorottya (2 arany)
Piriti Rebekka (2 arany)
Farkas Janka (2 ezüst)
Farkas Luca (1 arany)
Szolga Larissza (1 arany, 1 ezüst)
Vida Máté (2 ezüst)
Kiss Márton (2 bronz)
Krikker Martin (1 arany)
Gajdosi Ármin (1 arany, 1 ezüst)
Szolga Gábor Zalán (1 arany , 1 ezüst)

Felnőtt földharc:
Nők:
Tóth Dorottya (II.hely)
Pintér Katinka (III.hely)

Férfiak:
Mezei Csaba (I.hely)
Piriti Tamás (II.hely)
Gajdosi Győző (III.hely)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-04 17:53:46

Ovikéziseket látogatott meg a Mikulás


ajánlott cikk főképe

2019-10-07 19:05:04

Sakk: Győzelemmel indult a bajnokság


ajánlott cikk főképe

2019-09-06 09:05:12

Székesfehérváron is folytatná jó sorozatát a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-11-16 16:06:42

Második hazai győzelmére hajt a Perutz FC


PÁPA időjárás