Hazánk Magyarország


2013-11-05 10:08:24  | cikk: Terebesi Ágota  | 


Hazánk Magyarország főképe
Ez a címe a 3 kirándulásból álló programunknak,melynek keretében Sopronba látogatott el a Bakonyerdő Vándorai Természetjáró Egyesület.Felmásztunk a Károly kilátóhoz,ahonnan tiszta időben csodás panoráma tárul az ide látogatók elé.Dalos követ érintve,szép,rendezett őszi erdőn keresztül érkrztünk a Deák-kúthoz és innen a Prinz-pihenőhöz.Megmásztuk a Sörhádombi kilátót,majd a Taródi várhoz vezetett utunk.A vár mai urától részletes tájékoztatást kaptunk a vár építésének történetéről.Igazán lenyűgöző látvány ez az egyedülálló építmény.A hazafelé vezető úton megálltunk a Fertő-tónál,amely gyönyörű látvány volt a csodás őszi napsütésben. Mivel a programsorozat pályázati pénzből valósul meg,szeretnénk köszönetet mondani az Emberi Erőforrás Támogatáskezelőnek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet