Vasárnap sorsolnak a Magyar Kupában


2013-11-05 12:57:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vasárnap sorsolnak a Magyar Kupában főképe
Egy héttel ezelőtt a Lombard Pápa az NB II-es Kisvárda otthonában kezdte az idei kupaküzdelmeket. A mieink egy igen izgalmas és fordulatos meccsen végül 4-3-ra nyerni tudtak, így továbbjutottak az ötödik körbe. A múlt heti fordulót követően 16 csapat maradt versenyben, ebből 13 élvonalbeli együttes (Lombard Pápa, Kecskemét, Kaposvár, MTK, FTC, Honvéd, Haladás, Újpest, DVTK, Debrecen, Győri ETO, Pécs, Videoton) és 3 másodosztályú gárda (Siófok, Dunaújváros, Nyíregyháza). A nyolcaddöntő párosításait november 10-én (vasárnap) este sorsolják a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában. Az oda-visszavágós meccseket november 27-én és december 4-én rendezik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor


ajánlott cikk főképe

2020-02-29 16:33:38

Utolsó edzőmeccsét játszotta a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben


ajánlott cikk főképe

2020-03-02 14:30:17

Az országos döntőre készültek