A PÖNÖ is elfogadta a jövő évi költségvetési koncepciót


2013-11-05 16:07:00  | cikk: mo  | 


A PÖNÖ is elfogadta a jövő évi költségvetési koncepciót főképe
Megtartotta soron következő ülését a Pápai Örmény Nemzetiségi Önkormányzat (PÖNÖ). A Keller Ludmilla elnök vezette ülésen a képviselők elfogadták a PÖNÖ 2013. évi háromnegyed éves gazdálkodásáról szóló beszámolót, majd ellenszavazat nélkül jóváhagyták a nemzetiségi önkormányzat 2014. évi költségvetési koncepcióját is. Az elnök tájékoztatott, a koncepció elsődleges célja a következő évi költségvetés kialakításához szükséges alapelvek, főbb célkitűzések meghatározása. 2014-ben nem várható nagy változás a nemzetiségi önkormányzatok finanszírozási stratégiájában, így a bevételek tekintetében hasonló évre számíthatnak, mint korábban. A kiadások sem térnek el egymástól nagy mértékben – adott tájékoztatást Keller Ludmilla.
A vegyes ügyek keretében a testület tagjai határoztak arról is, hogy novemberben szerveznek egy kiállítást Az 500 éves örmény könyvnyomtatás címmel. A tárlatot a Pedagógus Művelődési Házban kívánják megszervezni.
Keller Ludmilla beszámolt arról is, az örmény genocídium megrendezésérére benyújtott pályázatuk sikere nyomán a PÖNÖ költségvetése 150 ezer forinttal gazdagodott, így jelenleg 495.985 forintból gazdálkodhatnak.

A PÖNÖ elnöke közmeghallgatással zárta a programot. Keller Ludmilla elmondta, sikerrel teljesítették programjaikat, melyek látogatottsága azt mutatja, a nemzetiségi örnkormányzat jó úton jár. Jól gazdálkodtak a 2013-as esztendőben, sikerült megvalósítani a munkatervben meghatározott feladatokat. A megalakuláskor kitűzött célhoz igyekeztek közelebb kerülni a 2013-as év programjaival is: bekapcsolódni a város kulturális életébe, közelebb hozni a város polgáraihoz az örmény emberek mindennapi életét, történelmének nevezetesebb fordulóit, művészeinek alkotásait.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-06 12:19:52

Légfertőtlenítővel bővült a központi-és gyermekorvosi ügyelet


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 21:32:16

Kézbe vehető történelem - Értékes lelet került elő Pápa határában


ajánlott cikk főképe

2020-04-10 19:57:42

Nem lesznek nyilvánosak a szentmisék húsvétkor sem


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 20:09:21

Gépkocsival segítik a máltai munkát