Továbbjutott a Hepp Kupában a Motax Concordia KC Pápa


2013-11-06 19:48:50  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nyugat.hu  | 


Továbbjutott a Hepp Kupában a Motax Concordia KC Pápa főképe
A Törökbálint elleni idegenbeli siker után az elmúlt hétvégén a Nagy Lajos Gimnázium tornacsarnokába látogatott az NB I/B-ben szereplő Motax Concordia KC Pápa. Vajda Balázs csapata a megyei bajnokságban szereplő 9700.hu Ingatlaniroda Szombathely ellen szerepelt a Hepp Kupa harmadik fordulójában. A szombathelyi amatőr gárda korábban az NB II-es Sárvárt, valamint a Zalaegerszeg harmadosztályú csapatát is legyőzte, és bravúrra készültek a pápaiak ellen is. A 200 néző előtt lejátszott izgalmas találkozón a vendégek Kálmán László és Henrik István vezérletével 93-81-re (21-24, 16-28, 15-26, 29-15) nyerni tudtak, így várhatják a következő forduló sorsolását.
- Egy nagyon jó hangulatú mérkőzést játszottunk és megérdemelten nyertünk – foglalta össze a négy negyedet Vajda Balázs. Végig cserélgetve, kezünkben tartva a meccset jutottunk tovább, több játékelemet is gyakoroltunk, hiszen az igazi főpróba vasárnap következik.
Vajda Balázsék vasárnap Pécsre látogatnak, majd a kiadottól eltérően november 14-én csütörtökön 18 órától Sopron alakulatát fogadják.
- A pécsi egy formálódó, fiatal csapat, akik még most érnek össze, és otthon nagyon veszélyesek. Úgy gondolom, a helyezésük nem mutatja valós tudásukat, de jelenlegi formánkat tekintve mindenféleképpen nyernünk kell. Jövő héten a hazai meccsünkön szeretnénk kárpótolni lelkes közönségünket, hiszen a Bonyhád ellen vereséget szenvedtünk, be szeretnénk bizonyítani, hogy hazai pályán is képesek vagyunk olyan teljesítményt nyújtani, mint idegenben.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-15 18:09:07

Elmaradnak a kézilabda-mérkőzések is


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 14:41:17

Szombaton adják át a rekortános futópályát


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:15:38

13 éremmel számol az olimpián a MOB elnöke


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:44:42

Vége a diákolimpia idénynek