Úszóink az uszodabezárás ellenére is sikeresek


2013-11-07 11:54:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Úszóink az uszodabezárás ellenére is sikeresek főképe
A Pápai Úszó Sportegyesület az október 28-ai ideiglenes uszodabezárás miatt november 4-től hétfőn, szerdán és pénteken Celldömölkön végzi az úszóedzéseket, a szárazföldi tréningeknek kedden és csütörtökön a Várkertfürdő tornaterme ad otthont. Közben a versenyzők Szombathelyen és Székesfehérváron két rangos versenyen is részt vettek az elmúlt hétvégéken, mindkettő 50 méteres medencében, elektromos időmérés mellett zajlott, ahol a sportolók a jó helyezések mellett arra is törekedtek, hogy az elért idők is minél jobbak legyenek, hiszen ezekkel az eredményekkel lehet szerepelni a Magyar Úszó Szövetség korosztályos ranglistáin. A két bajnokságot Kertész Attila egyesületi elnök foglalta össze.
- A Nyugat-Dunántúli Régió Bajnokságon az úszók jó időket értek el és szépen csillogó érmeket szereztek. Tapsonyi Bálint 50 pillangón és 100 méter gyorson elsőként csapott a célba, 50 méter háton ezüstérmet szerzett. Nagy Rebeka 400 gyorson második lett, 100 méter pillangón bronzéremmel gazdagodott, Iván Bernadett ugyanebben a számban a dobogó második fokára állhatott fel. Székesfehérváron két napon keresztül 40 egyesület több mint 700 fővel képviseltette magát. Ez első napon a 8 és 11 évesek, a második napon a 12 éves és idősebbek vetették magukat a medencébe. Korbély Dominik nyakába 50 mellen és 100 gyorson egy-egy ezüstérem, 50 méter gyorson egy bronzérem került. Hegyi Patrícia 100 gyorson a második, Iván Bernadett 200 méter pillangón a harmadik legjobb időt érte el.
Novemberben a sportolók Sopronban, a 35. dr. Csik Ferenc Emlékversenyen és az Úszósuli körverseny veszprémi állomásán folytatják a szezont.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-14 16:01:18

Gelencsér Róbert háromszoros Európa-bajnok!


ajánlott cikk főképe

2018-08-29 10:24:07

Sakk: A dobogó a cél


ajánlott cikk főképe

2018-05-20 13:45:24

A kiállítás megpecsételte a Perutz sorsát


ajánlott cikk főképe

2018-05-30 11:54:10

Kilián aranyérem a megyei kézilabda bajnokságban