Úszóink az uszodabezárás ellenére is sikeresek


2013-11-07 11:54:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Úszóink az uszodabezárás ellenére is sikeresek főképe
A Pápai Úszó Sportegyesület az október 28-ai ideiglenes uszodabezárás miatt november 4-től hétfőn, szerdán és pénteken Celldömölkön végzi az úszóedzéseket, a szárazföldi tréningeknek kedden és csütörtökön a Várkertfürdő tornaterme ad otthont. Közben a versenyzők Szombathelyen és Székesfehérváron két rangos versenyen is részt vettek az elmúlt hétvégéken, mindkettő 50 méteres medencében, elektromos időmérés mellett zajlott, ahol a sportolók a jó helyezések mellett arra is törekedtek, hogy az elért idők is minél jobbak legyenek, hiszen ezekkel az eredményekkel lehet szerepelni a Magyar Úszó Szövetség korosztályos ranglistáin. A két bajnokságot Kertész Attila egyesületi elnök foglalta össze.
- A Nyugat-Dunántúli Régió Bajnokságon az úszók jó időket értek el és szépen csillogó érmeket szereztek. Tapsonyi Bálint 50 pillangón és 100 méter gyorson elsőként csapott a célba, 50 méter háton ezüstérmet szerzett. Nagy Rebeka 400 gyorson második lett, 100 méter pillangón bronzéremmel gazdagodott, Iván Bernadett ugyanebben a számban a dobogó második fokára állhatott fel. Székesfehérváron két napon keresztül 40 egyesület több mint 700 fővel képviseltette magát. Ez első napon a 8 és 11 évesek, a második napon a 12 éves és idősebbek vetették magukat a medencébe. Korbély Dominik nyakába 50 mellen és 100 gyorson egy-egy ezüstérem, 50 méter gyorson egy bronzérem került. Hegyi Patrícia 100 gyorson a második, Iván Bernadett 200 méter pillangón a harmadik legjobb időt érte el.
Novemberben a sportolók Sopronban, a 35. dr. Csik Ferenc Emlékversenyen és az Úszósuli körverseny veszprémi állomásán folytatják a szezont.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:05:25

Debrecenben folytatja az utánpótlásedző


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-07-22 14:22:49

Három góllal nyert a Perutz, Dóczi megsérült