Abszurd Dé-Molban, avagy Angolóra magyarul


2013-11-09 19:47:51  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Abszurd Dé-Molban, avagy Angolóra magyarul főképe
Az önfeledt nevettetést tűzte ki céljául a 2010-ben megalakult Dé-Mol Színtársulat. A csoport,- melyet Dé Csaba és Molnár Zsolt alapított - azóta sok fellépésen van már túl. A nevük egyébként kettőjük névjátékából ered. Az amatőr színjátszók elsősorban az abszurd humort közvetítik, eddig közel 15 előadásuk volt. Jelenleg hét állandó tagja van a társulatnak: Dé Csaba, Molnár Zsolt, Iványi Balázs, Horváth Alexandra, Nagy Szabolcs, Jónás Szabina.
- A műfaj alapja a szórakoztatás. Az abszurd műfajjal két éve foglalkozunk komolyabban. Úgy látjuk, van is rá igény, sokan szeretik. A későbbiekben is szeretnénk ezzel dolgozni. Én nagyon szeretem az abszurdot, amióta az eszemet tudom. Egyszerűen élek-halok érte. A csoport tagjainak is hasonló a véleménye erről a témáról - mondta Dé Csaba.
A társulat egyik alapító tagja hírportálunknak elárulta, szeretnék a jövőben még érhetőbbé tenni ezt a viszonylag nehezen emészthető műfajt. Iványi Balázs, a társulat írója hozzáfűzte még, a 12 jelenetből álló előadásukban saját szerzeményeik mellett főleg angol művekből építették fel a szórakoztató darabot. És hogy az előadást ne a száraz angol geg zárja, átírták az eredeti jeleneteket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-24 18:37:28

Textil arcmaszkok készülnek Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-05-22 17:46:17

Május 30-án nyit az Esterházy-kastély


ajánlott cikk főképe

2020-06-20 21:24:02

Kétnapos nemzetközi kutyakiállítás Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 15:40:36

A háziorvosi és az ügyeleti rendelők ajtói is zárva vannak