Kézilabda: A Bakonyerdő Pápa nyerte a megyei rangadót


2013-11-09 20:00:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kézilabda: A Bakonyerdő Pápa nyerte a megyei rangadót főképe
Az NB II-es kézilabda bajnokság hetedik fordulójában a Bakonyerdő Elmax VSE a sereghajtó Tapolcát látta vendégül a Városi Sportcsarnokban. A mieink a Veszprém elleni hazai győzelmet leszámítva nem sok sikerélménnyel gazdagodtak az elmúlt hetekben, a Tapolca ellen azonban kötelező volt a két pont itthon tartása. Ennek szellemében léptek pályára a pápai kézisek, akik nem sokáig hagyták reménykedni a tapolcaiakat, mindjárt az elején magukhoz ragadták a kezdeményezést, a félidőben három góllal vezettek. Védekezésben Kondor János vezetésével a hatos fal jól működött, támadásban igaz sok ziccer maradt ki, de Szakács Dániel és Reizinger Szabolcs így is szépen megszórta az ellenfelet, végül a házigazdák megőrizték az első játékrészben összeszorgoskodott három gólos előnyüket, 25-22 lett a végeredmény.

Bakonyerdő Pápa – Tapolca VSE 25-22 (15-12)

Kapcsándi Zsolt: A hozzáállással, a küzdőszellemmel, a közönséggel mind-mind maximálisan elégedett vagyok, némi szépséghiba, hogy rengeteg ziccert hagytunk ki, a helyzetkihasználásunkon még dolgoznunk kell. Aki látta a meccset, azt hiszem egyetért velem abban, hogy megérdemelt a győzelmünk. Jövő héttől készülünk az idegenbeli rangadókra.

Pápai gólszerzők:
Szakács Dániel 7
Reizinger Szabolcs 6
Róth Gábor 4
Kapcsándi Kristóf 3
Bors Patrik 2
Sarus Ferenc, Kondor János, Nagy Péter 1-1

A juniorok szintén hozták a papírformát, és egy gólgazdag meccsen 16 góllal múlták felül a Tapolcát.

Bakonyerdő Pápa – Tapolca VSE 46-30 (24-13)

Pápai gólszerzők:
Bors Martin 11
Kapcsándi Kristóf 8
Bors Patrik 7
Fébert Levente 6
Kiss Márton Titusz 4
Sipőcz Milán 3
Cseke Alex, Török Bálint, Korn Bence 2-2
Stall Levente 1

A mieink következő ellenfele a Hort SE lesz idegenben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-06 10:47:30

Virtuális futás a koraszülöttekért


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:30:35

Az MLSZ felfüggeszti az utánpótlás-bajnokságokat


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?


ajánlott cikk főképe

2020-06-05 19:27:24

Újra a tatamin