Magyar Kupa: A Siófok lesz a Lombard Pápa ellenfele


2013-11-10 20:32:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Magyar Kupa: A Siófok lesz a Lombard Pápa ellenfele főképe
A Sport Televízió Harmadik Félidő című műsorában kisorsolták a Magyar Kupa ötödik fordulójának párosításait. Mint ismert, az elmúlt fordulót követően 16 csapat maradt versenyben, ebből 13 élvonalbeli együttes (Lombard Pápa, Kecskemét, Kaposvár, MTK, Ferencváros, Budapest Honvéd, Szombathelyi Haladás, Újpest, DVTK, Debrecen, Győri ETO, Pécs, Videoton) és három másodosztályú gárda (Siófok, Dunaújváros, Nyíregyháza). A Lombard Pápa verhető ellenfelet kapott, ugyanis november 27-én a másodosztályú Siófok otthonában folytatja a küzdelmeket, a visszavágót december 4-én rendezik a Perutz Stadionban.

A további párosítások:
Dunaújváros PASE – Debreceni VSC-Teva
Ferencváros – Újpest FC
Nyíregyháza Spartacus – Haladás
Bp. Honvéd – Pécsi MFC
Videoton FC – Diósgyőri VTK
Kecskeméti TE-Phoenix Mecano – MTK Budapest
Kaposvári Rákóczi FC – Győri ETO


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-06 13:42:18

Március 18-ig lehet nevezni a kispályás bajnokságra


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 17:19:11

Húsz csapatos lesz az NB III nyugati csoportja


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben