A Siófok trénere meglepné a Lombardot a kupában


2013-11-12 13:36:01  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: mlsz.hu  | 


A Siófok trénere meglepné a Lombardot a kupában főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, vasárnap este kisorsolták a Magyar Kupa ötödik fordulójának párosításait. A Lombard Pápa oda-visszavágós rendszerben a szabályoknak megfelelően az alacsonyabb osztályú csapat, vagyis az NB II-ben szereplő Siófok otthonában folytatja a küzdelmeket. A párharc azért is érdekes lehet, mert nyáron e két csapat harcolt egymással a bennmaradásért, s bár egymás elleni meccsüket a Balaton-partiak nyerték, végül a Lombard örülhetett az NB I-es tagság meghosszabbításának. A Siófok az előző fordulóban a Biatorbágy ellen aratott 2-0-ás győzelmével jutott tovább, most, a Kisvárdát kiejtő Lombard Pápa ellen egy első osztályú riválissal szemben bizonyíthat.
- Tisztában vagyunk vele, hogy első osztályú, magasabb játékerőt képviselő csapat ellen játszunk, nem mi vagyunk a párharc esélyesei - kezdte a Lombard Pápa kupamérkőzés esélyeit latolgatva az mlsz.hu-nak Horváth Károly, a Siófok szakmai igazgatója. - Szerintem ez a találkozó sem lesz más, mint egy bajnoki, de számunkra előnyt jelent, hogy két mérkőzésre kerül sor és nem egyre, mint idáig. A kupasorozatban az MLSZ díjazásának köszönhetően érdemes komolyan venni a küzdelmeket, egy alacsonyabb osztályú együttes számára komoly pénzügyi előnyökkel járhat minden egyes siker. Szeretnénk kihozni a legtöbbet a két mérkőzésből, nehéz dolgunk lesz, mert a kupamérkőzések között fontos bajnokit játszunk a Balmazújváros ellen.
A párosítás első meccsét november 27-én, a visszavágót december 4-én rendezik.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-10 13:42:04

Magyar Kupa: Hévízre utazik a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-04-27 12:20:27

Országos diákolimpiai bajnok lett a fiatal pápai tekés


ajánlott cikk főképe

2018-05-29 17:09:43

Mozgásra nevelik a gyerekeket


ajánlott cikk főképe

2018-05-12 20:18:03

Két góllal nyert az Érd