A Siófok trénere meglepné a Lombardot a kupában


2013-11-12 13:36:01  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: mlsz.hu  | 


A Siófok trénere meglepné a Lombardot a kupában főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, vasárnap este kisorsolták a Magyar Kupa ötödik fordulójának párosításait. A Lombard Pápa oda-visszavágós rendszerben a szabályoknak megfelelően az alacsonyabb osztályú csapat, vagyis az NB II-ben szereplő Siófok otthonában folytatja a küzdelmeket. A párharc azért is érdekes lehet, mert nyáron e két csapat harcolt egymással a bennmaradásért, s bár egymás elleni meccsüket a Balaton-partiak nyerték, végül a Lombard örülhetett az NB I-es tagság meghosszabbításának. A Siófok az előző fordulóban a Biatorbágy ellen aratott 2-0-ás győzelmével jutott tovább, most, a Kisvárdát kiejtő Lombard Pápa ellen egy első osztályú riválissal szemben bizonyíthat.
- Tisztában vagyunk vele, hogy első osztályú, magasabb játékerőt képviselő csapat ellen játszunk, nem mi vagyunk a párharc esélyesei - kezdte a Lombard Pápa kupamérkőzés esélyeit latolgatva az mlsz.hu-nak Horváth Károly, a Siófok szakmai igazgatója. - Szerintem ez a találkozó sem lesz más, mint egy bajnoki, de számunkra előnyt jelent, hogy két mérkőzésre kerül sor és nem egyre, mint idáig. A kupasorozatban az MLSZ díjazásának köszönhetően érdemes komolyan venni a küzdelmeket, egy alacsonyabb osztályú együttes számára komoly pénzügyi előnyökkel járhat minden egyes siker. Szeretnénk kihozni a legtöbbet a két mérkőzésből, nehéz dolgunk lesz, mert a kupamérkőzések között fontos bajnokit játszunk a Balmazújváros ellen.
A párosítás első meccsét november 27-én, a visszavágót december 4-én rendezik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-14 13:57:21

Tovább várat magára a Kilián DSE első sikere


ajánlott cikk főképe

2019-11-22 13:40:29

Győzelemmel búcsúzna a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-11-10 19:16:38

Hatgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-09-16 17:03:02

Családi napot tartott a Pápai Judo Akadémia


PÁPA időjárás