Ligakupa: Korábban játszik a Lombard Szombathelyen


2013-11-12 16:30:40  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: rangado.hu  | 


Ligakupa: Korábban játszik a Lombard Szombathelyen főképe
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága legutóbbi ülésén a csapatok kérésnek megfelelően módosította Szombathelyi Haladás–Lombard Pápa Ligakupa mérkőzés helyszínét és időpontját. A 2013. november 13-án (szerda) 15 órára kiírt találkozó új helyszíne az Illés Akadémia műfüves pályája, kezdési időpontja 13:30. A rendező klub a centerpálya megóvása érdekében kérte a helyszínmódosítást, ezzel egyúttal azt is vállalta, hogy a mérkőzést közönség nélkül rendezik, amennyiben a műfüves pálya nem felel meg azoknak az előírásoknak, amelyek szükségesek ahhoz, hogy nézők előtt rendezzék a találkozót. A G csoport mai játéknapján a Gyirmót 2–0-ra legyőzte az Ajkát, amivel átvette a vezetést a G-csoportban, a Lombard azonos pontszámmal, rosszabb gólkülönbsége miatt a második, az egy ponttal lemaradó Haladás előtt.
A Lombard csapatkapitánya, Szűcs Lajos szerint idegenben is képes győzni a csapat, erről a hivatalos honlapnak beszélt.
- Nyilván, mint minden mérkőzéstől, a szerdaitól is azt várom, hogy megnyerjük, nincs ez másként most sem. Nem tudom, milyen összeállításban küldi pályára a csapatot a mester, ám a Ligakupában a vezetőedzőnk általában azoknak a játékosoknak ad lehetőséget, akik az elmúlt időszakban a bajnoki összecsapások során kevesebbet jutottak szóhoz. Ettől függetlenül mindig az a legerősebb csapatunk, amelyik pályára lép, így a szerdán Szombathelyen játszó együttesünktől is csak a győzelem az elvárható eredmény.
Artner Tamás alakulatának célja, hogy továbbjusson és tavasszal is a sorozatban szerepelhessen.
- Komolyan vesszük az összecsapást, és erős csapattal állunk fel. Egyértelműen a győzelem a célunk. Nem ideális hogy a műfüvön kell futballoznunk, de miután még két bajnokin is lesz az idén, nem kockáztathattuk meg, hogy kárt tegyünk a stadionban. Sérültünk nincs, Mursits eltiltott. Medgyes és Németh Márió az U19-es, Dombó, Szakály, Gyurján, Ugrai, Radó az U21-es válogatottal készül, így az elkövetkező időszakban mindössze 12 játékossal tudunk edzeni – nyilatkozta a haladas.hu-nak a vezetőedző.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-16 11:39:52

Egyéni csúcsokat futottak


ajánlott cikk főképe

2020-06-22 16:53:43

Vízilabdás tábor a Várkertfürdőben


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 10:47:30

Virtuális futás a koraszülöttekért


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:07:45

Felfüggesztették az NB-s meccseket