Tapolcafőn is elfogadták a holnap tárgyalandó előterjesztéseket


2013-11-13 20:43:25  | cikk: mo  | 


Tapolcafőn is elfogadták a holnap tárgyalandó előterjesztéseket  főképe
Megtartotta soron következő ülését a Tapolcafői Városrész Önkormányzata. A képviselők – Takácsné Molnár Eszter, Vargáné Kósi Márta, Villmanné Ikervári Lilla – és az elnök, Zsegraics Gyula többségében azokról a napirendi pontokról tárgyaltak, melyeket Pápai Város Képviselőtestülete holnapi ülésén vesz sorra. A képviselők egyhangúlag elfogadták az önkormányzat 2013. évi háromnegyed éves gazdálkodásáról szóló beszámolót és jóváhagyták a 2014. évi költségvetési koncepciót is.
A településrészi önkormányzat tagjai meghallgatták, majd négy igen szavazat mellett elfogadásra javasolták dr. Burcsi Elemér orvos-igazgató az Egészségügyi Alapellátási Intézet és Szalainé Tihanyi Andrea intézményvezető az ESZI tevékenységéről benyújtott beszámolóját. Ez utóbbi tekintetében Szalainé Tihanyi Andrea képviselői kérdésre tájékoztatott a Helyi Esélyegyenlőségi Program munkacsoportjainak feladatiról és céljairól.
A tapolcafői képviselő-testület elfogadta a Tapolca patak revitalizációjára vonatkozó előterjesztést, és beszámolókat hallgatott meg a Közterület-felügyelet és a Városgondokság településrészt érintő tevékenységéről. Előbbi esetében Radó István csoportvezető elmondta, Tapolcafőn két esetben intézkedtek a közterület tisztán tartásának elmulasztása ügyében, illetve két esetben történt meg a mozgóárusok ellenőrzése. A Városgondnokság vezetője, Bánhidi László arról tájékoztatott, kiváló az együttműködés Tapolcafő részönkormányzatával, több alkalommal egyeztettek már a felmerülő problémákról. Bánhidi László javasolta, a következő hetekben a helyi képviselő-testülettel közösen tartsanak terepszemlét a településrészen, amelynek során felmérik az aktuális feladatokat. A képviselők javaslatot tettek a játszótéri hinták és fajátékok újrafestésére, a kerékpárút mellett szemetes edények elhelyezésére és a fűzfák megnyesésére.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-24 20:45:25

Megindult a digitális tantermen kívüli oktatási rend


ajánlott cikk főképe

2020-07-05 11:26:33

Beck Zoli és a Szívemhez szorítom


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 17:04:45

Minden út a Forrás tanösvényhez vezet


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 14:02:30

Elhunyt dr. Szundy Béla