Véget ért az U-21-es és U-17-es bajnokság őszi szezonja


2013-11-15 14:06:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véget ért az U-21-es és U-17-es bajnokság őszi szezonja főképe
Hazai közönség előtt zárta az U-21-es és U-17-es utánpótlás bajnokságot a Pápai Egyesített Labdarúgó Club alakulata. Marton Miklós csapata a megyei rangadón a Gyimesi – Horváth, Venczel, Stenczel, Böröczky – Bolla, Radics, Iványi, Baldauf – Kálmán, Palkovics összeállításban szerette volna múlt heti mosonmagyaróvári botlását kiküszöbölni, akkor a hazaiak kétgólos győzelmet arattak. Az első félidő vendég mezőnyfölényt hozott, ennek ellenére a mieink szerezték meg a vezetést, a 43. percben Ivány tekert szögletből a kapuba. A második félidő 11. percében egy szép egyéni teljesítményt követően Radics duplázta meg a pápaiak előnyét. A 65. percben Stenczel fejelt össze szerencsétlenül Ódorral, a pápai játékosnak azonnal felrepedt a fejbőre, a veszprémi támadó néhány perccel később kért cserét, mindkettőjükhöz mentőt kellett hívni. A hátralévő időben többször is végleg eldönthette volna az összecsapás végkimenetelét a PELC, ám a legnagyobb helyzetek is kimaradtak, így maradt a kétgólos hazai siker.

PELC U-21 – Veszprém FC USE 2-0 (1-0) Gsz.: Iványi, Radics

Marton Miklós: Örülök a győzelemnek, a srácok végre úgy álltak hozzá a meccshez, ahogy minden bajnokihoz kellett volna. Elégedett vagyok, a Veszprém játékban ugyan jobb volt nálunk, de a kontráink veszélyesek voltak, igaz többször is rossz megoldást választottunk. Ami az őszt illeti, a közepesnél jobb teljesítményt nyújtottunk, de a fiúk ennél sokkal többre képesek, hozzáállásban és helyzetkihasználásban is javulást várok a tavaszra.

PELC U-21: Gyimesi – Horváth, Venczel, Stenczel (’65 Kalmár), Böröczky – Bolla, Radics, Iványi (’48 Bogdnár), Baldauf – Kálmán (’84 Réthi), Palkovics (’59 Nemes)

Nagy Mihály U-17-es gárdája 2-1-es vereséget szenvedett a megyeszékhelyeiektől, a mieink találatát Erdősi Bence szerezte.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-12 17:55:31

Egy tucat PELC gól


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 10:09:23

Bajnok a Kilián DSE


ajánlott cikk főképe

2020-07-12 19:46:13

Megúszta a brutális balesetet a pápai kerékpáros


ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor