Profi szerződést kaptak a PELC fiataljai


2013-11-18 18:04:51  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Profi szerződést kaptak a PELC fiataljai főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U-21-es együttesében hétről hétre szóhoz jutó Baldauf Konrád, Bolla Gergő és Venczel Zoltán nemrég profi szerződést írhatott alá a Lombard Pápával. A fiatal labdarúgók közül Baldauf Konrád 45 perc erejéig már tétmérkőzésen is bemutatkozott a felnőttek között, a Gyirmót elleni Ligakupa meccsen a második játékrészben küldte őt pályára Tóth Bálint. A támadó Venczel Zoltánnal egyetemben Szombathelyen is ott volt a padon, igaz a 0-0-ra végződő meccsen nem kaptak lehetőséget. A PELC szakmai igazgatója szerint a játékosok megérdemelték, hogy az első csapattal készüljenek.
- A legfontosabb, hogy minél többször készülhessenek a felnőttekkel, fejlődjenek és Németh Milánhoz és Király Botondhoz hasonlóan olyan teljesítményt nyújtsanak, hogy számíthasson rájuk a vezetőedző – fogalmazott Nagy Mihály. Hozzájuk hasonlóan a sérüléséből felépülő Horváth Ádám is rendszeresen látogatja a tréningeket, később ő lehet a következő, aki profi kontraktust kaphat, én nagyon bízom abban, hogy idővel minél magasabb szinten be tudnak mutatkozni.
A játékosok legközelebb a szerdai, Ajka elleni idegenbeli Ligakupa mérkőzésen bizonyíthatnak Tóth Bálintnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-11 10:36:53

Augusztus 2-án rajtolhat az NB III


ajánlott cikk főképe

2020-08-16 21:56:58

Ellentétes félidők után magabiztos Perutz siker


ajánlott cikk főképe

2020-08-02 20:44:33

Nagyot küzdve hátrányból nyert a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-07-16 17:42:36

Válogatott dartsos nyert Pápán