DK: Elég a viszálykeltésből!


2013-11-20 18:39:03  | cikk: mo  | 


DK: Elég a viszálykeltésből! főképe
A Demokratikus Koalíció Veszprém megyei 3. és 4. választókerületi szervezete települt ki ma délelőtt a Fáy lakótelepre, ahol folytatni kívánták a párbeszédet a választópolgárokkal, valamint sajtótájékoztatón emelték fel szavukat az Orbán-kormány intézkedései ellen és foglaltak állást az egyik élemiszerüzletlánc részéről a dolgozókat ért visszásságok tekintetében.

A sajtótájékoztatón Keller Imre, a DK 3. számú választókerületének vezetője úgy fogalmazott, hangot kell adni annak, hogy elég volt. Elég volt az Orbán-rezsimből, amely egyeduralomra és kizárólagosságra tör – tette hozzá.
- Elég volt abból, hogy állandóan „posztkommunistáznak” bennünket. Mi ugyanúgy ennek az országnak az egyenrangú állampolgárai vagyunk, itt fizetünk adót, itt élünk és itt szeretnénk békében és boldogságban élni. Elég a megosztásból és elég a viszálykeltésből – mondta el a politikus.
Keller Imre kiemelte azt is, olyan országban szeretnének élni, ahol az embereket nem a politikai hovatartozásuk alapján ítélik meg.
- Elég a dohánymutyiból, elég a földmutyiból, elég a patikamutyiból. Törvényességet akarunk. A törvényeket tartsa be mindenki, még az Orbán-rezsim is – hangsúlyozta a választókerületi vezető.

Keller Imre és Kerecsényi Zoltán, a DK Veszprém megyei 4. számú választókerületi vezetője bírálták az üzletláncnak a dolgozókhoz intézett levelét, majd a sajtótájékoztatón elhangzott az is, a DK kész a választásokra, és tovább folytatja megkezdett párbeszédét a választópolgárokkal.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-23 21:50:54

Ütemterv szerint készül a Gróf úti járda


ajánlott cikk főképe

2020-08-11 13:41:43

Ismét kell maszkot viselni a szentmiséken


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 20:34:42

Nem végeznek szűrővizsgálatokat


ajánlott cikk főképe

2020-05-01 09:45:58

Egyházi Andrea: Minden intézményünk készen áll az érettségi vizsgák szabályos és biztonságos megtartására