Mecinovic tagadja bűnösségét


2013-11-21 11:30:10  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: ujszo.com  | 


Mecinovic tagadja bűnösségét főképe
Kedden már hírt adtunk arról, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Jasmin Meconovic korábbi egri labdarúgót, ő az első külföldi futballista, aki gyanúba keveredett a hazai fogadási csalási ügyekben. A Lombard Pápa hivatalos honlapján közleményben tudatta a játékos ügyvédeitől kapott állásfoglalást.
- A Központi Nyomozó Főügyészség egyrendbeli, gazdálkodó szervezet dolgozója által, kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntettével gyanúsította meg a J.M-t a 2013. május 4. napján lejátszott Eger - Pécs NB1-es bajnoki mérkőzéssel kapcsolatosan. A gyanúsításból kiderül az is, hogy mérkőzés eredményének jogtalan befolyásolására végül nem került sor. J. M. a gyanúsítás ténye miatt panasszal élt, tagadta, hogy bűncselekményt követett el, továbbá részletes, kilenc oldalas vallomásban válaszolt az eljáró ügyészek által hozzá intézett valamennyi kérdésre. Ezen túlmenően J. M. biztosította a hatóságot arról, hogy a jövőben is mindenben együtt kíván velük működni. J. M. meghatalmazott védői - Dr. Lőrincz Márton és Dr. Balázsi Bence ügyvédek - indítványozták a Főügyészség részére, hogy J. M.-t szembesítsék valamennyi olyan személlyel, akik a gyanúsításban szereplő cselekménnyel összefüggésbe hozták, illetve terhelő vallomást tettek rá.

Mecinovic nem vehet részt az MLSZ szervezésében lévő versenysorozatok egyikében sem.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-20 13:57:39

Online mozgáskampányt indított a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 14:48:05

A korlátozások feloldásáról döntött az MLSZ elnöksége


ajánlott cikk főképe

2020-08-12 20:51:25

Idegenben javított a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-08-10 15:41:10

Ismét szigorító intézkedéseket vezetett be a PELC