Közlekedj tudatosan!


2013-11-21 12:26:45  | cikk:  | 


TISZTELT GÉPJÁRMŰVEZETŐ!


A Pápai Rendőrkapitányság meghirdeti a „Közlekedj tudatosan!” elnevezésű baleset megelőzési akciót, amelynek célja, hogy a gépjárművezetők – közlekedésük során – tudatosan betartsák azokat a szabályokat, amelyek megszegése gyakran komoly balesetekhez vezethet.

Az akció 2013. november 10-től 2013. december 10-ig tart.

Az akcióhoz – a mellékelt nyilatkozat kitöltésével – azok a személygépkocsit, tehergépjárművet, autóbuszt, motorkerékpárt, illetve segédmotoros kerékpárt vezető természetes személyek csatlakozhatnak, akik a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén élnek és a nyilatkozatban foglalt vállalásokat szem előtt tartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

Az akcióhoz csatlakozók sorsoláson vesznek részt, amelynek keretében három fő tárgynyereményben részesül. (A sorsolásból kizárásra kerül az, akivel szemben az akció időtartama alatt közlekedési szabályszegés miatt rendőrségi eljárást kezdeményezett a Pápai Rendőrkapitányság.)

A kitöltött nyilatkozatok a Pápai Rendőrkapitányságon leadhatók vagy postai úton is beküldhetők.Levelezési cím: Pápai Rendőrkapitányság, 8500 Pápa, Széchenyi u. 18.

Pápai Rendőrkapitányság

Nyilatkozat letölthető ITT!

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 76 éves ugodi sofőrrel szemben folytatott.

Az eljárás adatai alapján 2020. január 30-án délután egy 76 éves ugodi lakos Pápa belterületén közlekedett személygépkocsijával. Haladása során meg akart fordulni...

2020-04-09 12:09:30

Meg akart fordulni autójával a férfi, balesetet okozott


ajánlott cikk főképe

2020-05-12 15:19:42

Közös akció az erdők védelméért


A Pápai Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás miatt folytat eljárást egy 46 éves helyi lakos ellen.

A sértett 2020. május 29-én értesítette a rendőrséget arról, hogy Pápán, az egyik parkolónál elindulása előtt a pénztárcáját és a mobiltelefonját az autója csomagtartóján felejtette,...

2020-06-08 08:40:29

Nem adta vissza a talált pénztárcát a férfi, a rendőrök kihallgatták


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 10:14:32

Az elmúlt hét közlekedésrendészeti eseményei Veszprém megyében