Adventre készülődnek a Weöres-iskolások a Kékfestő Múzeumban


2013-11-21 23:35:58  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Adventre készülődnek a Weöres-iskolások a Kékfestő Múzeumban főképe
A pápai Weöres Sándor Általános Iskola összes tanulója egy sikeres TÁMOP pályázat keretein belül a Kékfestő Múzeumban karácsonyi játszóházi foglalkozásokon vesz részt a napokban. A múzeumban karácsonyra készülhetnek a tanulók , készítenek fakanál-és fahéjrúd-angyalt és képeslapot is, természetesen kékfestő alapon.  Reidmár Linda néprajzos kérdésünkre elmondta, a játszóházon kívül a diákok a múzeumot is megtekintik.
- A tanulókkal a múzeum személyzete foglalkozik a négy nap során. A karácsonyi iskolás játszóházzal céljuk az is, hogy a múzeumba látogatók is igénybe vehessék ezt a szolgáltatást.
A tanulók egybehangzóan azt fogalmazták meg, hogy nagyon jól éreztek magukat, örülnek, hogy eljöhettek a múzeumba és készíthettek figurákat, képeslapokat, amit haza is vihetnek otthonuk csinosítására.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-29 21:01:00

A munkája a hobbija


ajánlott cikk főképe

2019-09-12 21:51:28

Dr. Kovács Zoltán: Jó és erős csapat vagyunk


ajánlott cikk főképe

2019-09-03 07:52:43

Van jövőképünk - dr. Áldozó Tamás a Gyurátz Ferenc Gondolkodó Körben


ajánlott cikk főképe

2019-10-12 09:32:41

Eljött az árvácskák szezonja


PÁPA időjárás