Közös vacsorával zárta az évet a Pápai Játékvezetői Csoport


2013-11-22 21:18:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közös vacsorával zárta az évet a Pápai Játékvezetői Csoport főképe
A Pápai Játékvezetői Csoport ebben az esztendőben is vacsorával egybekötött hagyományos évzáró összejövetelen értékelte a mögöttük hagyott mozgalmas tavaszi és őszi szezont. A pápai csoport elnöke, Gyürüsi Gábor mellett Mező Béla, a Veszprém Megyei Játékvezető Bizottság elnöke és Csík Ferenc, az MLSZ Veszprém megyei Igazgatósának vezetője köszönte meg az elvégzett munkát. Gyürüsi Gábor köszöntőjében elmondta, megfelelőnek értékeli az idei évet, mind kispályán, mind nagypályán, mind a megyei és utánpótlás bajnokságokban néhány kivételtől eltekintve rendben lezajlottak a meccsek. Nem feledkeznek meg az utánpótlásról, épp ezért a Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottsága decemberben újra játékvezetői tanfolyamot indít az ország minden megyéjében, valamint Budapesten. A képzés helyszíne Veszprém, elegendő számú jelentkező esetén Ajka, Pápa vagy Tapolca. Minden további információ az MLSZ honlapján (www.mlsz.hu) és a Veszprém megyei igazgatóság honlapján (www.veszpremmlsz.hu) érhető el.
A köszöntők után átadták az elismeréseket, a csoportért tett erőfeszítéseiért Takács Ervin és Szabó Róbert, a csoportban végzett munkájáért Harkai Attila, Gáspár András és Gyürüsi Péter részesült elismerésben. Jutalmazták a jubilánsokat is, Gyürüsi Gábor és Ákos Dávid éppen 10 éve kötelezték el magukat a játékvezetés mellett. A jó hangulatú rendezvényen az ünnepélyes pillanatok után a megjelentekre ízletes vacsora várt, és tombolasorsolás valamint élő zene is színesítette az estét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-12 16:25:19

Helytállt a Perutz a Kaposvár ellen


ajánlott cikk főképe

2020-08-08 12:43:39

Erős ellenfelet fogad a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 19:49:50

Munkába állt a Perutz FC